Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjermbeskyttelse i herdet glass til Galaxy S10+

Andersson Glass Shield Samsung Galaxy S10 Plus

  Art.nr: 1008427
 • Herdet 9H-glass
 • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
 • Enkel å montere
 • Transparent
 • Tilgang til alle skjermfunksjoner

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Glass Shield er en modelltilpasset skjermbeskyttelse i herdet 9H-glass som effektivt beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Dette dekselet er meget enkel å montere og konstruksjonen i herdet glass gjør at den sitter tett mot skjermen og gir en jevn overflate uten luftbobler. 

Den sterke, men tynne beskyttelsen påvirker ikke mobiltelefonens skjermfunksjoner. Du kan føle deg trygg på at mobiltelefonen din beholder full funksjonalitet, men holdes også trygg mot mange forskjellige typer feil som kan oppstå i hverdagen.

Fungerer med fingeravtrykksleseren

Bunnen av skjermbeskytteren har et område som er litt tynnere enn resten, slik at du fortsatt skal ha mulighet til å benytte fingeravtrykksleseren som er integrert i skjermen på Galaxy S10+.

Hvis fingeravtrykket ditt ikke blir godkjent 

For den beste opplevelsen, anbefaler vi at du følger produsentens instruksjoner om registrering av fingeravtrykk. Skulle du få problemer med fingeravtrykksleseren, kan du prøve å gjøre om installasjonen og følge trinnene. Ekstra viktig for at fingeravtrykket skal registreres korrekt med skjermbeskyttelsen montert er at det første fingeravtrykket som er registrert er laget i henhold til produsentens anvisninger, med fingeren helt vertikalt i forhold til leseren.

Inkludert i pakken 

 • Skjermbeskyttelse i herdet glass
 • Pusseklut
 • Sprit vaskeklut 
 • Klistremerker for å fjerne støv
 • Monterings/-brukanvisning

Se også

(1 stk)
 • Herdet 9H-glass
 • Anti-blue light
 • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss

99,-

Se også

(1 stk)
 • Herdet 9H-glass
 • Anti-blue light
 • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss

99,-

1008427 Andersson Andersson Glass Shield Samsung Galaxy S10 Plus Glass Shield Samsung S10 Plus Andersson Glass Shield er en modelltilpasset skjermbeskyttelse i herdet 9H-glass som effektivt beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Dette dekselet er meget enkel å montere og konstruksjonen i herdet glass gjør at den sitter tett mot skjermen og gir en jevn overflate uten luftbobler.  Den sterke, men tynne beskyttelsen påvirker ikke mobiltelefonens skjermfunksjoner. Du kan føle deg trygg på at mobiltelefonen din beholder full funksjonalitet, men holdes også trygg mot mange forskjellige typer feil som kan oppstå i hverdagen. Fungerer med fingeravtrykksleseren Bunnen av skjermbeskytteren har et område som er litt tynnere enn resten, slik at du fortsatt skal ha mulighet til å benytte fingeravtrykksleseren som er integrert i skjermen på Galaxy S10+. Hvis fingeravtrykket ditt ikke blir godkjent  For den beste opplevelsen, anbefaler vi at du følger produsentens instruksjoner om registrering av fingeravtrykk. Skulle du få problemer med fingeravtrykksleseren, kan du prøve å gjøre om installasjonen og følge trinnene. Ekstra viktig for at fingeravtrykket skal registreres korrekt med skjermbeskyttelsen montert er at det første fingeravtrykket som er registrert er laget i henhold til produsentens anvisninger, med fingeren helt vertikalt i forhold til leseren. Les steg for steg her.  Inkludert i pakken  Skjermbeskyttelse i herdet glassPusseklutSprit vaskeklut Klistremerker for å fjerne støvMonterings/-brukanvisning Samsung 1 6 79 NOK 79 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Skjermbeskytter
 4. Samsung