Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjermbeskyttelse med anti-blue light til Galaxy S10

Andersson Anti Blue Glass Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1008458
 • Herdet 9H-glass
 • Anti-blue light
 • Dekselvennlig design
 • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
 • Transparent

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Anti Blue Glass er en skjermbeskyttelse i herdet 9H-glass som effektivt beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm samtidig som den beskytter øynene dine mot skadelig blått lys.

Dette dekslet er meget enkel å sette på og konstruksjonen i herdet glass gjør at den sitter tett mot skjermen og gir en jevn overflate uten luftbobler. Den sterke, men tynne beskyttelsen påvirker ikke mobiltelefonens skjermfunksjoner. Du kan føle deg trygg på at mobiltelefonen din beholder full funksjonalitet, men holdes også trygg mot mange forskjellige typer feil som kan oppstå i hverdagen.

Dekselvennlig design

Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden.

En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet.

Hvorfor anti-blue light?

Blått lys kan redusere produksjonen av søvnhormonet melatonin, en av kroppens viktigste mekanismer for at vi skal bli søvnige. Utsetter du øynene dine for blått lys altfor lenge kan du bli sliten, få hodepine eller se uskarpt. Den raske utviklingen av teknologi har ført til at vi eksponeres for større mengder blått lys enn vi gjorde før på grunn av smarttelefoner, nettbrett og dataskjermer. Denne skjermbeskyttelsen filtrerer bort deler av det skadelige blå lyset fra smarttelefonen, slik at øynene dine ikke behøver å anstrenge seg like mye for å ta det inn. 

Fungerer med fingertrykksavleseren

Bunnen av skjermbeskytteren har et område som er litt tynnere enn resten, slik at du fortsatt skal ha mulighet til å benytte fingeravtrykksleseren som er integrert i skjermen på Galaxy S10+.

Hvis fingeravtrykket ditt ikke blir godkjent 

For den beste opplevelsen, anbefaler vi at du følger produsentens instruksjoner om registrering av fingeravtrykk. Skulle du få problemer med fingeravtrykksleseren, kan du prøve å gjøre om installasjonen og følge trinnene. Ekstra viktig for at fingeravtrykket skal registreres korrekt med skjermbeskyttelsen montert er at det første fingeravtrykket som er registrert er laget i henhold til produsentens anvisninger, med fingeren helt vertikalt i forhold til leseren.

Inkludert i pakken

 • Skjermbeskyttelse i herdet glass 
 • Pusseklut
 • Sprit vaskeklut 
 • Klistremerker for å fjerne støv
 • Monterings-/bruksanvisning
1008458 Andersson Andersson Anti Blue Glass Samsung Galaxy S10 Anti Blue Glass Samsung S10 Andersson Anti Blue Glass er en skjermbeskyttelse i herdet 9H-glass som effektivt beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm samtidig som den beskytter øynene dine mot skadelig blått lys. Dette dekslet er meget enkel å sette på og konstruksjonen i herdet glass gjør at den sitter tett mot skjermen og gir en jevn overflate uten luftbobler. Den sterke, men tynne beskyttelsen påvirker ikke mobiltelefonens skjermfunksjoner. Du kan føle deg trygg på at mobiltelefonen din beholder full funksjonalitet, men holdes også trygg mot mange forskjellige typer feil som kan oppstå i hverdagen. Dekselvennlig design Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden. En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet. Hvorfor anti-blue light? Blått lys kan redusere produksjonen av søvnhormonet melatonin, en av kroppens viktigste mekanismer for at vi skal bli søvnige. Utsetter du øynene dine for blått lys altfor lenge kan du bli sliten, få hodepine eller se uskarpt. Den raske utviklingen av teknologi har ført til at vi eksponeres for større mengder blått lys enn vi gjorde før på grunn av smarttelefoner, nettbrett og dataskjermer. Denne skjermbeskyttelsen filtrerer bort deler av det skadelige blå lyset fra smarttelefonen, slik at øynene dine ikke behøver å anstrenge seg like mye for å ta det inn.  Fungerer med fingertrykksavleseren Bunnen av skjermbeskytteren har et område som er litt tynnere enn resten, slik at du fortsatt skal ha mulighet til å benytte fingeravtrykksleseren som er integrert i skjermen på Galaxy S10+. Hvis fingeravtrykket ditt ikke blir godkjent  For den beste opplevelsen, anbefaler vi at du følger produsentens instruksjoner om registrering av fingeravtrykk. Skulle du få problemer med fingeravtrykksleseren, kan du prøve å gjøre om installasjonen og følge trinnene. Ekstra viktig for at fingeravtrykket skal registreres korrekt med skjermbeskyttelsen montert er at det første fingeravtrykket som er registrert er laget i henhold til produsentens anvisninger, med fingeren helt vertikalt i forhold til leseren. Les steg for steg her.  Inkludert i pakken Skjermbeskyttelse i herdet glass PusseklutSprit vaskeklut Klistremerker for å fjerne støvMonterings-/bruksanvisning Samsung 1 1 79 NOK 79 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Skjermbeskytter
 4. Samsung