Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Skjermbeskyttelse til Huawei P40 Pro

ZAGG InvisibleShield Ultra Clear Screen Huawei P40 Pro

  Art.nr: 1013115
 • Tilpasset for buede skjermkanter
 • Fungerer med fingeravtrykkleseren i skjermen
 • Beskytter skjermen mot riper og sprekkskader
 • Maksimal HD-klarhet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt skjermen på din Huawei P40 Pro med en slitesterk, ripetålelig og selvlegende skjermbeskyttelse. ZAGG InvisibleShield Ultra Clear er spesielt designet og produsert for P40 Pro. Tynt og med en glasslignende overflate så kommer InvisibleShield Ultra Clear dessuten til å føles ut akkurat som din mobilskjerm.

Solid beskyttelse med selvlegende teknologi

InvisibleShield Ultra Clear gir din mobilskjerm en kant-til-kant-beskyttelse med militærstandard mot riper, støt, slag og fallskader. En perfekt måte å beskytte din dyrebare mobiltelefon mot sprekker i skjermen. Ultra Clear Screen er dessuten vitenskapelig produsert med smarte molekyler som selvleger mindre riper og skraper.

Enkel montering

Ingen flytende væsker, ingen kronglete plastfilmer som bøyer seg eller blir rynkete. ZAGG har gjort det veldig enkelt å legge på Ultra Clear skjermbeskyttelsen på din mobilskjerm. Dessuten har monteringsprosessen blitt økt med ett steg som både forenkler prosessen og forbedrer sluttresultatet - både gjennom en mer nøyaktig plassering men også med en "innebygd støvfjerner" der eventuelle støvkorn man ikke har fått bort forsvinner under det siste monteringssteget.

Beskytter uten at du merker den

En skjermbeskyttelse skal beskytte uten at den er i veien eller at du merker den. Derfor er ZAGG InvisibleShield Ultra Clear supertynt med en perfekt passform for både flate og buede mobilskjermer. En glassliknende overflate med høy glans gjør at du ikke merker at den sitter på mobiltelefonen din, og kommer til å føles ut som om det er mobiltelefonens originalskjerm. ZAGG har dessuten nådd et helt nytt nivå av ultra HD-klarhet for å bevare mobiltelefonens skarpe og fyldige farger.

I forpakningen

 • InvisibleShield Ultra Clear Screen
 • Bruksanvisning
 • EZ Apply-mal
 • Gummiskrape
 • Mikrofiberklut
 • Poleringsklut
 • Klistremerker for å fjerne støv
1013115 ZAGG ZAGG InvisibleShield Ultra Clear Screen Huawei P40 Pro 200205182 Beskytt skjermen på din Huawei P40 Pro med en slitesterk, ripetålelig og selvlegende skjermbeskyttelse. ZAGG InvisibleShield Ultra Clear er spesielt designet og produsert for P40 Pro. Tynt og med en glasslignende overflate så kommer InvisibleShield Ultra Clear dessuten til å føles ut akkurat som din mobilskjerm. Solid beskyttelse med selvlegende teknologi InvisibleShield Ultra Clear gir din mobilskjerm en kant-til-kant-beskyttelse med militærstandard mot riper, støt, slag og fallskader. En perfekt måte å beskytte din dyrebare mobiltelefon mot sprekker i skjermen. Ultra Clear Screen er dessuten vitenskapelig produsert med smarte molekyler som selvleger mindre riper og skraper. Enkel montering Ingen flytende væsker, ingen kronglete plastfilmer som bøyer seg eller blir rynkete. ZAGG har gjort det veldig enkelt å legge på Ultra Clear skjermbeskyttelsen på din mobilskjerm. Dessuten har monteringsprosessen blitt økt med ett steg som både forenkler prosessen og forbedrer sluttresultatet - både gjennom en mer nøyaktig plassering men også med en "innebygd støvfjerner" der eventuelle støvkorn man ikke har fått bort forsvinner under det siste monteringssteget. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Beskytter uten at du merker den En skjermbeskyttelse skal beskytte uten at den er i veien eller at du merker den. Derfor er ZAGG InvisibleShield Ultra Clear supertynt med en perfekt passform for både flate og buede mobilskjermer. En glassliknende overflate med høy glans gjør at du ikke merker at den sitter på mobiltelefonen din, og kommer til å føles ut som om det er mobiltelefonens originalskjerm. ZAGG har dessuten nådd et helt nytt nivå av ultra HD-klarhet for å bevare mobiltelefonens skarpe og fyldige farger. I forpakningen InvisibleShield Ultra Clear ScreenBruksanvisningEZ Apply-malGummiskrapeMikrofiberklutPoleringsklutKlistremerker for å fjerne støv Huawei 249 NOK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Skjermbeskytter
 4. Huawei