Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Selvlegende skjermbeskyttelse til Huawei P30 Pro

ZAGG InvisibleShield Ultra Clear HD Huawei P30 Pro

  Art.nr: 1007676
 • Tilpasset for buede skjermkanter
 • Fungerer med fingeravtrykkleseren i skjermen
 • Beskytter skjermen mot riper og sprekkskader
 • Maksimal HD-klarhet

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt skjermen på din Huawei P30 Pro med en slitesterk, ripetålelig og selvlegende skjermbeskyttelse. ZAGG InvisibleShield Ultra Clear er spesielt designet og produsert for den nye P30-serien og er godt tilpasset for de buede skjermkantene på P30 Pro og fungerer selvfølgelig med Huawei's fingeravtrykkleser i skjermen. Tynt og med en glasslignende overflate så kommer InvisibleShield Ultra Clear dessuten til å føles ut akkurat som din mobilskjerm.

Solid beskyttelse med selvlegende teknologi

InvisibleShield Ultra Clear gir din mobilskjerm en kant-til-kant-beskyttelse med militærstandard mot riper, støt, slag og fallskader. En perfekt måte å beskytte din dyrebare mobiltelefon mot sprekker i skjermen. Ultra Clear Screen er dessuten vitenskapelig produsert med smarte molekyler som selvleger mindre riper og skraper.

Designet for Huawei P30 Pro

ZAGG er samarbeidspartner med Huawei og har derfor fått en spesialdesignet skjermbeskyttelse med absolutt perfekt passform og som fungerer med Huawei's fingeravtrykkleser i skjermen. Ingen funksjoner skal gå tapt bare fordi du velger å beskytte din Huawei P30 Pro.

Enkel montering

Ingen flytende vesker, ingen kronglete plastfilmer som bøyer seg eller blir rynkete. ZAGG har gjort det veldig enkelt å legge på Ultra Clear skjermbeskyttelsen på din mobilskjerm. Dessuten har monteringsprosessen blitt økt med ett steg som både forenkler prosessen og forbedrer sluttresultatet - både gjennom en mer nøyaktig plassering men også med en "innebygd støvfjerner" der eventuelle støvkorn man ikke har fått bort forsvinner under det siste monteringssteget.

Livstidsgaranti

Om ditt InvisibleShield noensinne blir slitt eller skadet så blir du erstattet med et nytt produkt så lenge du eier din enhet. Skjer det i løpet av de første 30 dagene så erstatter vi deg direkte i våre Lagershoper. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside.

Beskytter uten at du merker den

En skjermbeskyttelse skal beskytte uten at den er i veien eller at du merker den. Derfor er ZAGG InvisibleShield Ultra Clear supertynt med en perfekt passform for både flate og buede mobilskjermer. En glassliknende overflate med høy glans gjør at du ikke merker at den sitter på mobiltelefonen din, og kommer til å føles ut som om det er mobiltelefonens originalskjerm. ZAGG har dessuten nådd et helt nytt nivå av ultra HD-klarhet for å bevare mobiltelefonens skarpe og fyldige farger.

I forpakningen

 • InvisibleShield Ultra Clear Screen
 • Bruksanvisning
 • EZ Apply-mal
 • Gummiskrape
 • Mikrofiberklut
 • Poleringsklut
 • Klistremerker for å fjerne støv
1007676 ZAGG ZAGG InvisibleShield Ultra Clear HD Huawei P30 Pro 200202742 Beskytt skjermen på din Huawei P30 Pro med en slitesterk, ripetålelig og selvlegende skjermbeskyttelse. ZAGG InvisibleShield Ultra Clear er spesielt designet og produsert for den nye P30-serien og er godt tilpasset for de buede skjermkantene på P30 Pro og fungerer selvfølgelig med Huawei's fingeravtrykkleser i skjermen. Tynt og med en glasslignende overflate så kommer InvisibleShield Ultra Clear dessuten til å føles ut akkurat som din mobilskjerm. Solid beskyttelse med selvlegende teknologi InvisibleShield Ultra Clear gir din mobilskjerm en kant-til-kant-beskyttelse med militærstandard mot riper, støt, slag og fallskader. En perfekt måte å beskytte din dyrebare mobiltelefon mot sprekker i skjermen. Ultra Clear Screen er dessuten vitenskapelig produsert med smarte molekyler som selvleger mindre riper og skraper. Designet for Huawei P30 Pro ZAGG er samarbeidspartner med Huawei og har derfor fått en spesialdesignet skjermbeskyttelse med absolutt perfekt passform og som fungerer med Huawei's fingeravtrykkleser i skjermen. Ingen funksjoner skal gå tapt bare fordi du velger å beskytte din Huawei P30 Pro. Enkel montering Ingen flytende vesker, ingen kronglete plastfilmer som bøyer seg eller blir rynkete. ZAGG har gjort det veldig enkelt å legge på Ultra Clear skjermbeskyttelsen på din mobilskjerm. Dessuten har monteringsprosessen blitt økt med ett steg som både forenkler prosessen og forbedrer sluttresultatet - både gjennom en mer nøyaktig plassering men også med en "innebygd støvfjerner" der eventuelle støvkorn man ikke har fått bort forsvinner under det siste monteringssteget. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Livstidsgaranti Om ditt InvisibleShield noensinne blir slitt eller skadet så blir du erstattet med et nytt produkt så lenge du eier din enhet. Skjer det i løpet av de første 30 dagene så erstatter vi deg direkte i våre Lagershoper. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside. Beskytter uten at du merker den En skjermbeskyttelse skal beskytte uten at den er i veien eller at du merker den. Derfor er ZAGG InvisibleShield Ultra Clear supertynt med en perfekt passform for både flate og buede mobilskjermer. En glassliknende overflate med høy glans gjør at du ikke merker at den sitter på mobiltelefonen din, og kommer til å føles ut som om det er mobiltelefonens originalskjerm. ZAGG har dessuten nådd et helt nytt nivå av ultra HD-klarhet for å bevare mobiltelefonens skarpe og fyldige farger. I forpakningen InvisibleShield Ultra Clear ScreenBruksanvisningEZ Apply-malGummiskrapeMikrofiberklutPoleringsklutKlistremerker for å fjerne støv Huawei 3 6 179 NOK 179 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Skjermbeskytter
 4. Huawei