Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Displaybeskyttelse for iPhone 8 / 7 / 6s / 6 Plus

ZAGG InvisibleShield Glass+ iPhone 6/6s/7/8 Plus

  Art.nr: 248362
  • Ripe-resistant herdet premium glass
  • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
  • Enkel og nøyaktig montering
  • Ion Matrix™-teknologi
  • Livstidsgaranti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Glass + er et av markedets sterkeste displaybeskyttelse som du kan sette på din enhet. Glasset er laget av herdet glass, og er tre ganger så sterkt som en standard displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Materialet er supersterkt og ripebestandig, men fortsatt veldig tynn og har en perfekt passform rundt knapper, kamera og høyttalere.

Bransjeledende displaybeskyttelse

InvisibleShield Glass + er laget av Ion Matrix ™ - den mest avanserte beskyttelsen mot støt og riper. Materialet er kjemisk styrket på molekylært nivå for å bevare den glasslignende følelsen og beskytter skjermen som aldri før. Ion Matrix gir ultimate beskyttelse mot trykk, slag og riper, slik at du kan bruke telefonen uten å bekymre deg.

100% klarhet og skarphet

Høykvalitets herdet glass gir maksimal skarphet, følelsen er som om det var det originale glasset, mens det har en bemerkelsesverdig berøringsnøyaktighet. Et smussavvisende belegg sikrer at beskyttelsen - og skjermen din - forblir ren og fin samtidig.

Livstidsgaranti

Hvis ditt InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil det bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det innen 30 dager etter kjøp erstatter vi det med et nytt glass i en Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv bytte via ZAGG's hjemmeside (fraktkostnad tilkommer).

Enkel å påføre

InvisibleShield Glass + er belagt på den ene siden med et silikonlag som gjør det enkelt å påføre og gjør at beskyttelsen er tett mot skjermen uten å redusere følsomheten. å montere glassdekselet er utrolig enkelt. Juster det, trykk litt lett og se hvordan det sakte strammer seg på enheten.

248362 248362 ZAGG ZAGG InvisibleShield Glass+ iPhone 6/6s/7/8 Plus I7LLGC-F00 ZAGG InvisibleShield Glass + er et av markedets sterkeste displaybeskyttelse som du kan sette på din enhet. Glasset er laget av herdet glass, og er tre ganger så sterkt som en standard displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Materialet er supersterkt og ripebestandig, men fortsatt veldig tynn og har en perfekt passform rundt knapper, kamera og høyttalere. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Bransjeledende displaybeskyttelse InvisibleShield Glass + er laget av Ion Matrix ™ - den mest avanserte beskyttelsen mot støt og riper. Materialet er kjemisk styrket på molekylært nivå for å bevare den glasslignende følelsen og beskytter skjermen som aldri før. Ion Matrix gir ultimate beskyttelse mot trykk, slag og riper, slik at du kan bruke telefonen uten å bekymre deg. 100% klarhet og skarphet Høykvalitets herdet glass gir maksimal skarphet, følelsen er som om det var det originale glasset, mens det har en bemerkelsesverdig berøringsnøyaktighet. Et smussavvisende belegg sikrer at beskyttelsen - og skjermen din - forblir ren og fin samtidig. Livstidsgaranti Hvis ditt InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil det bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det innen 30 dager etter kjøp erstatter vi det med et nytt glass i en Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv bytte via ZAGG's hjemmeside (fraktkostnad tilkommer). Enkel å påføre InvisibleShield Glass + er belagt på den ene siden med et silikonlag som gjør det enkelt å påføre og gjør at beskyttelsen er tett mot skjermen uten å redusere følsomheten. å montere glassdekselet er utrolig enkelt. Juster det, trykk litt lett og se hvordan det sakte strammer seg på enheten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Apple 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Skjermbeskytter
  4. Apple