Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjermbeskytter med toveisfilter til iPhone 12 Pro Max

ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy+ Apple iPhone 12 Pro Max

  Art.nr: 1015190
  • Ripe-resistant herdet premiumglass
  • Dekselvennlig design
  • ClearPrint-teknologi
  • Livstidsgaranti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy+ er en av markedets sterkeste skjermbeskyttere. Det laget av herdet glass og tre ganger så sterkt som vanlige skjermbeskyttere. ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy+ beskytter skjermen på telefonen din mot alle slags fall- og ripeskader og er dessuten utstyrt med et toveis personvernfilter som holder innholdet på skjermen din unna uvedkommende. 

Fingeravtrykkmotstandig med ClearPrint

Skjermbeskytterens overflate er behandlet med ClearPrint, en teknologi som motvirker fingeravtrykk og lignende fra å kladde til skjermen din. Beskytteren tar dessuten i bruk antibakteriell teknologi som tar livet av 99,99 % av de vanligste overflatebakteriene. 

Toveis personvernfilter 

Vær sikker på at det som vises på skjermen din er beskyttet fra omverdenens nysgjerrige blikk. InvisibleShield Glass Elite Privacy+ er utstyrt med et toveis personvernfilter som gjør at innholdet på skjermen din kun er synlig rett forfra.

Forsterkede kanter

Skjermbeskytterens forsterkede kanter motvirker sprekker og flising i kantene og beskytter dermed skjermen din så lenge som mulig.

Livstidsgaranti

Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside (fraktkostnad tilkommer)

1015190 1015190 ZAGG ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy+ Apple iPhone 12 Pro Max 200106723 ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy+ er en av markedets sterkeste skjermbeskyttere. Det laget av herdet glass og tre ganger så sterkt som vanlige skjermbeskyttere. ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy+ beskytter skjermen på telefonen din mot alle slags fall- og ripeskader og er dessuten utstyrt med et toveis personvernfilter som holder innholdet på skjermen din unna uvedkommende.  Fingeravtrykkmotstandig med ClearPrint Skjermbeskytterens overflate er behandlet med ClearPrint, en teknologi som motvirker fingeravtrykk og lignende fra å kladde til skjermen din. Beskytteren tar dessuten i bruk antibakteriell teknologi som tar livet av 99,99 % av de vanligste overflatebakteriene.  Toveis personvernfilter  Vær sikker på at det som vises på skjermen din er beskyttet fra omverdenens nysgjerrige blikk. InvisibleShield Glass Elite Privacy+ er utstyrt med et toveis personvernfilter som gjør at innholdet på skjermen din kun er synlig rett forfra. Forsterkede kanter Skjermbeskytterens forsterkede kanter motvirker sprekker og flising i kantene og beskytter dermed skjermen din så lenge som mulig. Livstidsgaranti Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside (fraktkostnad tilkommer) Apple 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Skjermbeskytter
  4. Apple