Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjermbeskyttelse i herdet glass for iPhone 12 og 12 Pro

ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ Apple iPhone 12/12 Pro

  Art.nr: 1015186
  • Ripe-resistent herdet glass
  • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
  • Dekselvennlig design
  • Enkel og nøyaktig montering
  • Livstidsgaranti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ er en av markedets sterkeste displaybeskyttelser som du kan sette på din enhet. Dette er en displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm.

Dekselvennlig design

Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden.

En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet.

Oljebestandig overflate

I tillegg til den overlegne beskyttelsen, så beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut.

Livstidsgaranti

Hvis ditt InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil det bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det innen 30 dager etter kjøp erstatter vi det med et nytt glass i en Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv bytte via ZAGG sin hjemmeside (fraktkostnad tilkommer).

1015186 1015186 ZAGG ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ Apple iPhone 12/12 Pro 200106716 ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ er en av markedets sterkeste displaybeskyttelser som du kan sette på din enhet. Dette er en displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Dekselvennlig design Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden. En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet. Oljebestandig overflate I tillegg til den overlegne beskyttelsen, så beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut. Livstidsgaranti Hvis ditt InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil det bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det innen 30 dager etter kjøp erstatter vi det med et nytt glass i en Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv bytte via ZAGG sin hjemmeside (fraktkostnad tilkommer). Apple 2,7 6 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Skjermbeskytter
  4. Apple