Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skånsom skjermbeskyttelse med til iPhone X/XS/11 Pro

ZAGG Invisible Shield Glass Elite Visionguard Antimicrobial for iPhone X/XS/11 Pro

  Art.nr: 1010441
  • Ripe-resistant herdet premium glass
  • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
  • VisionGuard Blue Light-filter
  • Dekselvennlig design
  • Livstidsgaranti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Glass Elite VisionGuard er en av markedets sterkeste displaybeskyttelser som du kan sette på din enhet. Dette er en displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm.

Dekselvennlig design

Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden.

En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet.

VisionGuard Blue Light-filter

Blått lys kan redusere produksjonen av søvnhormonet melatonin, en av kroppens viktigste mekanismer for at vi skal bli søvnige. Utsetter du øynene dine for blått lys altfor lenge kan du bli sliten, få hodepine eller se uskarpt. Den raske utviklingen av teknologi har ført til at vi eksponeres for større mengder blått lys enn vi gjorde før på grunn av smarttelefoner, nettbrett og dataskjermer. Denne skjermbeskyttelsen har VisionGuard Blue Light-filter som filtrerer bort deler av det skadelige blå lyset fra smarttelefonen, slik at øynene dine ikke behøver å anstrenge seg like mye for å ta det inn. 

Oljebestandig overflate

I tillegg til den overlegne beskyttelsen, så beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut.

Livstidsgaranti

Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside (fraktkostnad tilkommer).

1010441 1010441 ZAGG ZAGG Invisible Shield Glass Elite Visionguard Antimicrobial for iPhone X/XS/11 Pro 200103880 ZAGG InvisibleShield Glass Elite VisionGuard er en av markedets sterkeste displaybeskyttelser som du kan sette på din enhet. Dette er en displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Dekselvennlig design Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden. En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet. VisionGuard Blue Light-filter Blått lys kan redusere produksjonen av søvnhormonet melatonin, en av kroppens viktigste mekanismer for at vi skal bli søvnige. Utsetter du øynene dine for blått lys altfor lenge kan du bli sliten, få hodepine eller se uskarpt. Den raske utviklingen av teknologi har ført til at vi eksponeres for større mengder blått lys enn vi gjorde før på grunn av smarttelefoner, nettbrett og dataskjermer. Denne skjermbeskyttelsen har VisionGuard Blue Light-filter som filtrerer bort deler av det skadelige blå lyset fra smarttelefonen, slik at øynene dine ikke behøver å anstrenge seg like mye for å ta det inn.  Oljebestandig overflate I tillegg til den overlegne beskyttelsen, så beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut. Livstidsgaranti Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside (fraktkostnad tilkommer). Apple 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Skjermbeskytter
  4. Apple