Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjermbeskyttelse i herdet glass for iPhone X/XS/11 Pro

ZAGG Invisible Shield Glass Elite Screen for iPhone X/XS/11 Pro

  Art.nr: 1010439
 • Ripe-resistant herdet premium glass
 • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
 • Enkel og nøyaktig montering
 • Forsterket kanter
 • Livstidsgaranti

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Glass Elite for iPhone X/XS/11 Pro er et av markedets sterkeste displaybeskyttelse som du kan sette på din enhet. Dette er en displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. 

Forsterket kanter

Kanten på skjermbeskyttelsen er forsterket, noe som ikke bare er en fordel når det gjelder sikkerhet men den forhindrer også feil og sikrer en sømløs opplevelse. 

Oljebestandig overflate

I tillegg til den overlegne beskyttelsen, så beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut.

Livstidsgaranti

Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside.

Se også

(1 stk)
 • Ripe-resistant herdet premium glass
 • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
 • Toveis integritetsfilter

349,-

Se også

(1 stk)
 • Ripe-resistant herdet premium glass
 • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
 • Toveis integritetsfilter

349,-

1010439 ZAGG ZAGG Invisible Shield Glass Elite Screen for iPhone X/XS/11 Pro 200103871 ZAGG InvisibleShield Glass Elite for iPhone X/XS/11 Pro er et av markedets sterkeste displaybeskyttelse som du kan sette på din enhet. Dette er en displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm.  Forsterket kanter Kanten på skjermbeskyttelsen er forsterket, noe som ikke bare er en fordel når det gjelder sikkerhet men den forhindrer også feil og sikrer en sømløs opplevelse.  Oljebestandig overflate I tillegg til den overlegne beskyttelsen, så beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut. Livstidsgaranti Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside. Apple 1 1 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Skjermbeskytter
 4. Apple