Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjermbeskytter for iPhone XR/11

ZAGG Invisible Shield Glass Elite Privacy for iPhone XR/11

  Art.nr: 1010437
  • Ripe-resistant herdet premium glass
  • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
  • Dekselvennlig design
  • Toveis integritetsfilter
  • Livstidsgaranti

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy er en av markedets sterkeste skjermbeskyttere som du kan sette på din enhet. Glasset er laget av herdet glass, og er tre ganger så sterkt som en standard displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Skjermbeskytteren er også utstyrt med et toveis personvernfilter som beskytter innholdet på skjermen.

Dekselvennlig design

Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden.

En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet.

Herdet personvernfilter 

Det herdede glasset har blitt behandlet med et toveis integritetsfilter som beskytter skjermen din fra nysgjerrige blikk. Når skjermen vises fra siden, har du full personvernbeskyttelse for skjermen din.

Oljebestandig overflate

I tillegg til den overlegne beskyttelsen, så beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut.

Livstidsgaranti

Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside (fraktkostnad tilkommer)

1010437 1010437 ZAGG ZAGG Invisible Shield Glass Elite Privacy for iPhone XR/11 200103875 ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy er en av markedets sterkeste skjermbeskyttere som du kan sette på din enhet. Glasset er laget av herdet glass, og er tre ganger så sterkt som en standard displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Skjermbeskytteren er også utstyrt med et toveis personvernfilter som beskytter innholdet på skjermen. Dekselvennlig design Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden. En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet. Herdet personvernfilter  Det herdede glasset har blitt behandlet med et toveis integritetsfilter som beskytter skjermen din fra nysgjerrige blikk. Når skjermen vises fra siden, har du full personvernbeskyttelse for skjermen din. Oljebestandig overflate I tillegg til den overlegne beskyttelsen, så beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut. Livstidsgaranti Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside (fraktkostnad tilkommer) Apple 3 1 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Skjermbeskytter
  4. Apple