USB-C vegglader med Quick Charge 4+

Belkin 27W - QC4 USB-C Home Charger + USB-C Cable

  Art.nr: 1009370
  • 27 W vegglader
  • 1 x USB-C Quick Charge 4+
  • 1,2-meter USB-C-kabel
  • Optimaliser ladingen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Belkin BOOST ↑ CHARGE kommer fra en familie av produkter med hurtigladning i sitt DNA. Med Quick Charge 4+ slipper du å uroe deg for at batteriet går tomt på dine enheter i løpet av reisen. Billaderen lader mobilen raskt og effektivt, dessuten gjør Quick Charge 3.0 det mulig å lade 50% av batteriet på bare 15 minutter. Den er også bakoverkompatibel med tidligere versjoner av Quick Charge.

Rask og trygg ladding 

Quick Charge 4+ muliggjør hastighetslading. Den smarte teknologien leser stadig den tilkoblede enheten, for å se til at du får den raskeste og sikreste mulige laddingen. Lad telefonen din med trygghet om at laderen garanterer at den ikke blir for varm, samtidig som den raskt lades opp.

1,2-meter USB-C-kabel medfølger 

Den medfølgende USB-C-kabelen er allerede klar bruk. Med en kabellengde på 1,2 meter kan du bruke smarttelefonen, selv fra baksetet.

1009370 Belkin Belkin 27W - QC4 USB-C Home Charger + USB-C Cable F7U074vf04-SLV Belkin BOOST ↑ CHARGE kommer fra en familie av produkter med hurtigladning i sitt DNA. Med Quick Charge 4+ slipper du å uroe deg for at batteriet går tomt på dine enheter i løpet av reisen. Billaderen lader mobilen raskt og effektivt, dessuten gjør Quick Charge 3.0 det mulig å lade 50% av batteriet på bare 15 minutter. Den er også bakoverkompatibel med tidligere versjoner av Quick Charge. Rask og trygg ladding  Quick Charge 4+ muliggjør hastighetslading. Den smarte teknologien leser stadig den tilkoblede enheten, for å se til at du får den raskeste og sikreste mulige laddingen. Lad telefonen din med trygghet om at laderen garanterer at den ikke blir for varm, samtidig som den raskt lades opp. 1,2-meter USB-C-kabel medfølger  Den medfølgende USB-C-kabelen er allerede klar bruk. Med en kabellengde på 1,2 meter kan du bruke smarttelefonen, selv fra baksetet. Vegglader 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Mobillader
  4. Vegglader