Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

20 W USB-C-lader fra Apple

Apple 20W USB-C Power Adapter

  Art.nr: 1015147
  • Originallader fra Apple
  • 20 W
  • Lader iPhone og iPad
  • Rask og effektiv lading

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

USB-C-laderen på 20 watt fra Apple gir rask og effektiv lading – uansett om du er hjemme, på kontoret eller på farten. Laderen kan kobles til alle USB-C-kompatible enheter. Apple anbefaler imidlertid at den kobles til en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. gen.) for optimal lading. Du kan også koble den til iPhone 8 eller nyere for å dra nytte av hurtigladerfunksjonen.

Ladekabel selges separat.

1015147 Apple Apple 20W USB-C Power Adapter MHJE3ZM/A USB-C-laderen på 20 watt fra Apple gir rask og effektiv lading – uansett om du er hjemme, på kontoret eller på farten. Laderen kan kobles til alle USB-C-kompatible enheter. Apple anbefaler imidlertid at den kobles til en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. gen.) for optimal lading. Du kan også koble den til iPhone 8 eller nyere for å dra nytte av hurtigladerfunksjonen. Ladekabel selges separat. Vegglader 225 NOK 225 NewCondition PreOrder
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Mobillader
  4. Vegglader