Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

USB-lader med USB C+A Quick Charge

Andersson Wall charger USB C-PD (18W) + QC3.0

  Art.nr: 1003993
  • 3 + 3 A (36 W)
  • USB-C med Power Delivery 2.0
  • Quick Charge 3.0
  • Hurtiglading av smarttelefoner, nettbrett m.m.
  • 2 utganger

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Wall Charger er en kompakt og pen USB C+A-vegglader som passer utmerket til rask lading av smarttelefoner og nettbrett. Quick Charge 3.0 gjør det mulig å lade 80% av batteriet på¨bare 35 minutter for enheter som støtter Quick Charge. Perfekt når du trenger å lade batteriet raskt når det begynner å gå tomt. Det går selvfølgelig bra å bruke USB-utgangen selv om din enhet ikke støtter Quick Charge 3.0.

USB-C med Power Delivery

Med USB-C-uttaket med Power Delivery får du også muligheten til å lade andre enheter sånn som bærbare datamaskiner som er kompatible med USB-C ladning. USB-laderen har en strømstyrke på 3 + 3A hvilket gir deg en rask og effektiv lading når du bruker begge uttakene samtidig.

Husk at det ikke medfølger noen USB-kabel.

1003993 1003993 Andersson Andersson Wall charger USB C-PD (18W) + QC3.0 PD-209 Andersson Wall Charger er en kompakt og pen USB C+A-vegglader som passer utmerket til rask lading av smarttelefoner og nettbrett. Quick Charge 3.0 gjør det mulig å lade 80% av batteriet på¨bare 35 minutter for enheter som støtter Quick Charge. Perfekt når du trenger å lade batteriet raskt når det begynner å gå tomt. Det går selvfølgelig bra å bruke USB-utgangen selv om din enhet ikke støtter Quick Charge 3.0. USB-C med Power Delivery Med USB-C-uttaket med Power Delivery får du også muligheten til å lade andre enheter sånn som bærbare datamaskiner som er kompatible med USB-C ladning. USB-laderen har en strømstyrke på 3 + 3A hvilket gir deg en rask og effektiv lading når du bruker begge uttakene samtidig. Husk at det ikke medfølger noen USB-kabel. Vegglader 3,2 5 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Mobillader
  4. Vegglader