Metallfarget USB-vegglader med doble USB-porter

Andersson Wall Charger Space Gray 4.8A

  Art.nr: 1004072
 • 2,4 + 2,4 A (24W)
 • 2x USB-A
 • Stilig og kompakt i metallfarge
 • Effektiv lading av mobiltelefoner, nettbrett, nødladere, m.m.
 • CE-merket

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Wall Charger er en liten, kompakt og stilig USB-vegglader med doble USB-porter og en sammenlagt strømstyrke på 4,8 A. Perfekt om du vil lade både nettbrettet og mobiltelefonen samtidig. Veggladeren er CE-merket og har en maksimal output på 24 W. Bruk laderen for lading av USB-drevne enheter som mobiltelefoner, nettbrett, nødladere, kameraer, hodetelefoner, bærebare spillkonsoller, med mer. USB-kabler er ikke inkludert, men kan kjøpes separat.

Den effektive veggladeren kommer i kompakt design og stilig metallfarge. Perfekt å ha med seg i vesken for rask lading.

Strømstyrke på 4.8 A

Veggladeren har doble USB-utganger med en strømstyrke på 2,4 A hver. Dette innebærer at du med en kompatibel USB-kabel kan få en tilstrekkelig rask ladehastighet for å effektivt lade større USB-enheter som for eksempel nettbrett.

CE-merket lader

USB-laderen er, i likhet med alle våre produkter, CE-merket, hvilket innebærer at produsenten garanterer at produktet oppfyller alle EU's sikkerhetskrav for trygg og sikker lading. 

Spesifikasjoner

 • 2x USB-A, 2,4 A
 • Maksimal output: 4,8 A (24 W)
 • CE-merket
 • Farge: Stellargrå
 • USB-kabler er ikke inkludert, men kan kjøpes separat
1004072 Andersson Andersson Wall Charger Space Gray 4.8A NON18053003 Andersson Wall Charger er en liten, kompakt og stilig USB-vegglader med doble USB-porter og en sammenlagt strømstyrke på 4,8 A. Perfekt om du vil lade både nettbrettet og mobiltelefonen samtidig. Veggladeren er CE-merket og har en maksimal output på 24 W. Bruk laderen for lading av USB-drevne enheter som mobiltelefoner, nettbrett, nødladere, kameraer, hodetelefoner, bærebare spillkonsoller, med mer. USB-kabler er ikke inkludert, men kan kjøpes separat. Den effektive veggladeren kommer i kompakt design og stilig metallfarge. Perfekt å ha med seg i vesken for rask lading. Strømstyrke på 4.8 A Veggladeren har doble USB-utganger med en strømstyrke på 2,4 A hver. Dette innebærer at du med en kompatibel USB-kabel kan få en tilstrekkelig rask ladehastighet for å effektivt lade større USB-enheter som for eksempel nettbrett. CE-merket lader USB-laderen er, i likhet med alle våre produkter, CE-merket, hvilket innebærer at produsenten garanterer at produktet oppfyller alle EU's sikkerhetskrav for trygg og sikker lading.  Spesifikasjoner 2x USB-A, 2,4 AMaksimal output: 4,8 A (24 W)CE-merketFarge: StellargråUSB-kabler er ikke inkludert, men kan kjøpes separat Vegglader 4,5 4 99 NOK 99 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Vegglader