Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fire kompakte nødladere og ladestasjon for hele familien

Andersson Powerbank family station 4in1

  Art.nr: 1004637
 • 4x 4000 mAh
 • 1x USB-A port for mobillading
 • Fire nødladere og ladestasjon
 • Output nødlader: 1 A
 • 3x MicroUSB-kabler inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Powerbank Family Station gir hele familien hver sin nødlader og en felles ladestasjon for lading av både nødladerene men også mobiltelefoner. Hver nødlader har en egen farge og en kapasitet på 4000 mAh, perfekt for å ta med seg som ekstra batteri når dere er ute på byen, vandrer i skogen eller til andre tilfeller der det er langt til nærmeste strømuttak.

Fire nødladere i ulike farger

Med fire nødladere med en kapasitet på 4000 mAh hver, har du tilstrekkelig med batteri for å lade mobiltelefonen din 1-2 ganger avhengig av batteriet på mobiltelefonen. Perfekt for å ha som et ekstra batteri når du behøver det.

Nødladeren kommer i fire forskjellige farger og er bare 10 mm tynn, hvilket gjør at den smidig får plass i lommen eller vesken. Nødladeren lades enten via ladestasjonen eller med den inkluderte MicroUSB-kabelen.

Ladeindikator og LED-lommelykt

Nødladerene er forseggjorte med en LED-indikator som viser hvor mye batteri du har igjen. De er også laget med en lommelykt, perfekt for mørke kvelder når det er vanskelig å finne strømuttaket. Hold inne strømknappen i fire sekunder for å slå på lyset og trykk på samme knapp for å skru det av igjen.

Ladestasjon for både nødladere og mobiltelefoner

Med ladestasjonen skaper du en naturlig plass for lading av hele familiens nødladere. Stasjonens praktiske ladelommer, som er tilpasset de inkluderte nødladerene, gir en rask og smidig lading.

Plasser nødladeren i ladestasjonen og ladingen stater direkte. Stasjonen er også laget med en USB-A port for lading av mobiltelefon eller andre enheter som lades via USB.

Hvorfor behøver jeg en nødlader?

Det kjennes alltid som at batteriet på mobiltelefonen blir tomt på feil tilfeller, på bussen når du skal vise frem billetten din, når det er tid for å bruke parkeringsappen eller på reiser når det er langt mellom strømuttakene. Med en fulladet nødlader i lomma eller vesken får du muligheten til å lade mobilen din når du trenger det som mest!

Spesifikasjoner:

Nødladere:
1x USB-A-port
LED-indikator
Kapasitet: 4000 mAh
Input/Output: 5V/1A
Dimensjoner: 110 x 68 x 10 mm
Vekt: 120 gram

Ladestasjon:
4x ladelommer for nødladere
1x USB-A 2.1 A
Input/Output: 5V/2.1 A
Dimensjoner: 160 x 78 x 53 mm
Vekt: 180 gram

Finnes i forpakningen:
4x Powerbank 4000 mAh
Ladestasjon
3x MicroUSB-kabel
Bruksanvisning

Se også

(15 stk)
 • Støtte for 10 W / 2 A
 • For mobiler med Qi-lading
 • LED-belysning

149,-

Se også

(15 stk)
 • Støtte for 10 W / 2 A
 • For mobiler med Qi-lading
 • LED-belysning

149,-

1004637 Andersson Andersson Powerbank family station 4in1 MA-1088 Andersson Powerbank Family Station gir hele familien hver sin nødlader og en felles ladestasjon for lading av både nødladerene men også mobiltelefoner. Hver nødlader har en egen farge og en kapasitet på 4000 mAh, perfekt for å ta med seg som ekstra batteri når dere er ute på byen, vandrer i skogen eller til andre tilfeller der det er langt til nærmeste strømuttak. Fire nødladere i ulike farger Med fire nødladere med en kapasitet på 4000 mAh hver, har du tilstrekkelig med batteri for å lade mobiltelefonen din 1-2 ganger avhengig av batteriet på mobiltelefonen. Perfekt for å ha som et ekstra batteri når du behøver det.Nødladeren kommer i fire forskjellige farger og er bare 10 mm tynn, hvilket gjør at den smidig får plass i lommen eller vesken. Nødladeren lades enten via ladestasjonen eller med den inkluderte MicroUSB-kabelen. Ladeindikator og LED-lommelykt Nødladerene er forseggjorte med en LED-indikator som viser hvor mye batteri du har igjen. De er også laget med en lommelykt, perfekt for mørke kvelder når det er vanskelig å finne strømuttaket. Hold inne strømknappen i fire sekunder for å slå på lyset og trykk på samme knapp for å skru det av igjen. Ladestasjon for både nødladere og mobiltelefoner Med ladestasjonen skaper du en naturlig plass for lading av hele familiens nødladere. Stasjonens praktiske ladelommer, som er tilpasset de inkluderte nødladerene, gir en rask og smidig lading.Plasser nødladeren i ladestasjonen og ladingen stater direkte. Stasjonen er også laget med en USB-A port for lading av mobiltelefon eller andre enheter som lades via USB. Hvorfor behøver jeg en nødlader? Det kjennes alltid som at batteriet på mobiltelefonen blir tomt på feil tilfeller, på bussen når du skal vise frem billetten din, når det er tid for å bruke parkeringsappen eller på reiser når det er langt mellom strømuttakene. Med en fulladet nødlader i lomma eller vesken får du muligheten til å lade mobilen din når du trenger det som mest! Spesifikasjoner: Nødladere:1x USB-A-portLED-indikatorKapasitet: 4000 mAhInput/Output: 5V/1ADimensjoner: 110 x 68 x 10 mmVekt: 120 gramLadestasjon:4x ladelommer for nødladere1x USB-A 2.1 AInput/Output: 5V/2.1 ADimensjoner: 160 x 78 x 53 mmVekt: 180 gramFinnes i forpakningen:4x Powerbank 4000 mAhLadestasjon3x MicroUSB-kabelBruksanvisning Vegglader 1,9 8 249 NOK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Vegglader