Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tynn trådløs lader med 10 W effekt

ON Slim wireless charger 10W Black

  Art.nr: 1013396
 • Støtte for 10 W / 2 A
 • Passer alle Qi-kompatible mobiler
 • Kun 8 mm tynn
 • LED-indikator
 • Ø 100 mm

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ON Slim Wireless Charger er en tynn trådløs ladeplate med maksimal uteffekt på 10 W. Laderen er bare 8 mm tynn, har en diameter på 10 cm og veier kun 46 gram. Koble inn den inkluderte Micro-USB-kabelen til en strømadapter, legg din kompatible enhet på platen og lad i vei. LED-indikatoren lyser blått for å indikere at det lades korrekt.

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energiflyt på kinesisk og har gitt navn til den vanligste standarden innen trådløs lading av elektroniske produkter i Europa. Det er standarden de aller fleste mobilprodusentene integrerer i sine enheter, og den brukes av blant annet Samsung, Apple, Huawei og Xiaomi.

I pakken

 • ON Slim Wireless Charger 10 W
 • Micro-USB-kabel (1 meter)
 • Bruksanvisning / hurtigstartsguide
1013396 1013396 ON ON Slim wireless charger 10W Black W05 ON Slim Wireless Charger er en tynn trådløs ladeplate med maksimal uteffekt på 10 W. Laderen er bare 8 mm tynn, har en diameter på 10 cm og veier kun 46 gram. Koble inn den inkluderte Micro-USB-kabelen til en strømadapter, legg din kompatible enhet på platen og lad i vei. LED-indikatoren lyser blått for å indikere at det lades korrekt.Qi-lading Qi [tʃiː] betyr energiflyt på kinesisk og har gitt navn til den vanligste standarden innen trådløs lading av elektroniske produkter i Europa. Det er standarden de aller fleste mobilprodusentene integrerer i sine enheter, og den brukes av blant annet Samsung, Apple, Huawei og Xiaomi. I pakkenON Slim Wireless Charger 10 WMicro-USB-kabel (1 meter)Bruksanvisning / hurtigstartsguide Trådløs lader 3,8 32 49 NOK 49 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader