Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs ladestasjon for både iPhone og Apple Watch

Belkin BoostUp Wireless Charging Dock 7,5 W iPhone/Apple Watch Black

  Art.nr: 1006390
 • 7,5 W trådløs Qi-lading for iPhone
 • 5 W trådløs lading for Apple Watch
 • USB-A port for en tredje enhet
 • Magnetisk kontakt for Apple Watch
 • Fungerer med mobildeksel
Variant Svart

1 299,-

Delbetal fra 153,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Belkin BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock er den perfekte løsningen for trådløs lading av både iPhone og Apple Watch på samtidig. Denne ladestasjonen tilbyr trådløs lading for alle typer Qi-kompatible mobiltelefoner, men er spesielt designet for iPhone. Ladestasjonen har også en magnetisk ladeplate for Apple Watch, slik at du kan lade både telefonen og klokken samtidig. På baksiden finner du en USB-port for å lade en tredje enhet med ledning.

Rask trådløs lading

Belkin BoostUp Wireless Charging Dock er et smart ladestativ for både iPhone og Apple Watch med trådløs lading for begge enhetene. Den trådløse Qi-ladingen støtter 7,5 W rask lading av iPhone. Ladestasjonen er selvfølgelig kompatibel med alle mobile enheter som støtter trådløs Qi-ladning. Ladestasjonen fungerer også som et fleksibelt stativ for mobilen din, noe som gir deg en god oversikt over skjermen.

Til høyre for den mobile ladeplaten, finnes det en rund magnetisk laderplate for Apple Watchsom gir en trådløs hurtiglading på 1 A/5 W. I tillegg vil klokken få en perfekt synsvinkel, slik at du kan bruke klokken sin vekkeklokke-funksjon mens du lader.

Belkin BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock kan lade både iPhone og Apple Watch samtidig. Ladestasjonen drives av den medfølgende kabelen og strømadapteren.

Fungerer med mobildeksel

Lad mobiltelefonen din trådløst uten å fjerne mobildekselet. Mobildeksel laget av plast, silikon og andre gummilignende materialer med en tykkelse på opptil 3 mm påvirker ikke trådløs lading, men kan bli på telefonen under lading. Metalldeksel kan imidlertid påvirke trådløs lading og bør ikke brukes på ladepunktet. Ikke sett andre metallobjekter på laderen, for eksempel nøkler eller mynter.

USB-kontakt for lading av en ekstra enhet

Ikke bare kan du kan lade mobiltelefonen og klokken samtidig, men Belkin BoostUp Wireless Charging Dock kan også lade en ekstra enhet med en ledning, takket være USB-A porten på baksiden. Porten gir lading på 5 Watt/1 Ampere og kan brukes til lading av for eksempel en mobiltelefon, iPad, PowerBank/nødlader, AirPods og mer. Dette gjør Belkin BoostUp Wireless Charging Dock til din komplette ladestasjon.

Se også

(10 stk)
 • 2x <10 W + 2 W
 • Lader tre enheter samtidig
 • Stilren design

399,-

Se også

(10 stk)
 • 2x <10 W + 2 W
 • Lader tre enheter samtidig
 • Stilren design

399,-

1006390 Belkin Belkin BoostUp Wireless Charging Dock 7,5 W iPhone/Apple Watch Black F8J235vfBLK Belkin BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock er den perfekte løsningen for trådløs lading av både iPhone og Apple Watch på samtidig. Denne ladestasjonen tilbyr trådløs lading for alle typer Qi-kompatible mobiltelefoner, men er spesielt designet for iPhone. Ladestasjonen har også en magnetisk ladeplate for Apple Watch, slik at du kan lade både telefonen og klokken samtidig. På baksiden finner du en USB-port for å lade en tredje enhet med ledning. Rask trådløs lading Belkin BoostUp Wireless Charging Dock er et smart ladestativ for både iPhone og Apple Watch med trådløs lading for begge enhetene. Den trådløse Qi-ladingen støtter 7,5 W rask lading av iPhone. Ladestasjonen er selvfølgelig kompatibel med alle mobile enheter som støtter trådløs Qi-ladning. Ladestasjonen fungerer også som et fleksibelt stativ for mobilen din, noe som gir deg en god oversikt over skjermen. Til høyre for den mobile ladeplaten, finnes det en rund magnetisk laderplate for Apple Watchsom gir en trådløs hurtiglading på 1 A/5 W. I tillegg vil klokken få en perfekt synsvinkel, slik at du kan bruke klokken sin vekkeklokke-funksjon mens du lader. Belkin BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock kan lade både iPhone og Apple Watch samtidig. Ladestasjonen drives av den medfølgende kabelen og strømadapteren. Fungerer med mobildeksel Lad mobiltelefonen din trådløst uten å fjerne mobildekselet. Mobildeksel laget av plast, silikon og andre gummilignende materialer med en tykkelse på opptil 3 mm påvirker ikke trådløs lading, men kan bli på telefonen under lading. Metalldeksel kan imidlertid påvirke trådløs lading og bør ikke brukes på ladepunktet. Ikke sett andre metallobjekter på laderen, for eksempel nøkler eller mynter. USB-kontakt for lading av en ekstra enhet Ikke bare kan du kan lade mobiltelefonen og klokken samtidig, men Belkin BoostUp Wireless Charging Dock kan også lade en ekstra enhet med en ledning, takket være USB-A porten på baksiden. Porten gir lading på 5 Watt/1 Ampere og kan brukes til lading av for eksempel en mobiltelefon, iPad, PowerBank/nødlader, AirPods og mer. Dette gjør Belkin BoostUp Wireless Charging Dock til din komplette ladestasjon. Trådløs lader 5 1 1299 NOK 1299 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader