Trådløs Qi-lader med LED-indikator

Belkin Boost Up Wireless Charging Pad White

  Art.nr: 1009363
 • 10 W trådløs Qi-lading
 • For Samsung og Apple
 • Sklisikker silikonoverflate
 • Fungerer med mobildeksel
 • QuickCharge 3.0 vegglader medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Belkin BOOST↑UP Wireless Charging Pad er et trådløst ladestativ som er en del av Belkins BOOST ↑ UP-produktserien. En trådløs lader som er finjustert for å gi rask, effektiv og sikker lading til Qi-kompatible enheter. Lite og diskret design gjør at den passer godt i alle miljøer, og takket være den sklisikkere silikonoverflaten kan du være sikker på at telefonen din fortsatt er under lading.

Laderen er utrustet med LED-indikator som informerer deg om eventuelle forstyrrelser og støtter lading selv med dekselet på.

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energiflyt på kinesisk, og har fått navngi den desidert vanligste trådløse ladestandarden i Europa. Dette er den standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i enhetene sine; blant annet Galaxy S8, S9 og S10, Note 10, iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max.

Trådløs ladeplate med Qi-lading

BOOST↑UP Wireless Charging Pad er et smart ladestativ for både iPhone og Samung smarttelfoner. Den trådløse Qi-ladingen støtter 7,5 W rask lading av iPhone, 9 W rask lading av Samsung og opptil 5 W for andre Qi-enheter.

LED-indikator for sikker lading

Med BOOST↑UP Wireless Charging Pad kan du alltid kjenne deg trygg mens telefonen lades. Når telefonen ligger på platen og lader så lyser en hvit LED-pære for å indikere suksessfull og sikker lading. Hvis laderen gjenkjenner andre gjenstander som kan forstyrre signalene så gir LED-indikatoren i stedet fra seg et gult lys for å signalere at du bør flytte på en nærliggende gjenstand.

Lad med dekselet på

Du trenger ikke å tenke på å ta av dekselet fra mobilen før lading. Ladeplaten er designet for å lade telefonen din selv med dekselet på.

Den kan også brukes med de fleste lette mobildeksler med en tykkelse på opptil 3 mm, slik at du ikke trenger å ta av dekselt for å lade.  

QuickCharge 3.0 vegglader medfølger

Den QuickCharge-kompatible veggladeren og kabelen ser til at Qi-laderen har de beste forutsetninger for effektiv lading av mobilen din. Du kan dessuten bruke veggladeren for å lade opp QuickCharge-kompatible enheter fra 0% til 80% på bare noen minutter, for eksempel hvis du trenger å toppe opp før du skal ut.

Se også

(3 stk)
 • 10 W Qi-lading
 • Tre ladespoler
 • Praktisk mobilstativ i aluminium

399,-

Se også

(3 stk)
 • 10 W Qi-lading
 • Tre ladespoler
 • Praktisk mobilstativ i aluminium

399,-

1009363 Belkin Belkin Boost Up Wireless Charging Pad White F7U082vfWHT Belkin BOOST↑UP Wireless Charging Pad er et trådløst ladestativ som er en del av Belkins BOOST ↑ UP-produktserien. En trådløs lader som er finjustert for å gi rask, effektiv og sikker lading til Qi-kompatible enheter. Lite og diskret design gjør at den passer godt i alle miljøer, og takket være den sklisikkere silikonoverflaten kan du være sikker på at telefonen din fortsatt er under lading. Laderen er utrustet med LED-indikator som informerer deg om eventuelle forstyrrelser og støtter lading selv med dekselet på. Qi-lading Qi [tʃiː] betyr energiflyt på kinesisk, og har fått navngi den desidert vanligste trådløse ladestandarden i Europa. Dette er den standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i enhetene sine; blant annet Galaxy S8, S9 og S10, Note 10, iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max. Trådløs ladeplate med Qi-lading BOOST↑UP Wireless Charging Pad er et smart ladestativ for både iPhone og Samung smarttelfoner. Den trådløse Qi-ladingen støtter 7,5 W rask lading av iPhone, 9 W rask lading av Samsung og opptil 5 W for andre Qi-enheter. LED-indikator for sikker lading Med BOOST↑UP Wireless Charging Pad kan du alltid kjenne deg trygg mens telefonen lades. Når telefonen ligger på platen og lader så lyser en hvit LED-pære for å indikere suksessfull og sikker lading. Hvis laderen gjenkjenner andre gjenstander som kan forstyrre signalene så gir LED-indikatoren i stedet fra seg et gult lys for å signalere at du bør flytte på en nærliggende gjenstand. Lad med dekselet på Du trenger ikke å tenke på å ta av dekselet fra mobilen før lading. Ladeplaten er designet for å lade telefonen din selv med dekselet på. Den kan også brukes med de fleste lette mobildeksler med en tykkelse på opptil 3 mm, slik at du ikke trenger å ta av dekselt for å lade.   QuickCharge 3.0 vegglader medfølger Den QuickCharge-kompatible veggladeren og kabelen ser til at Qi-laderen har de beste forutsetninger for effektiv lading av mobilen din. Du kan dessuten bruke veggladeren for å lade opp QuickCharge-kompatible enheter fra 0% til 80% på bare noen minutter, for eksempel hvis du trenger å toppe opp før du skal ut. Trådløs lader 4,1 20 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader