Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs Qi-sertifisert ladestasjon tilpasset Apple-enheter

Belkin 3-in-1 Wireless Pad/Stand/Apple Watch Black

  Art.nr: 1012598
 • 7,5 W trådløs lading for iPhones
 • 5 W trådløs lading for Apple Watch
 • Ekstra ladespole for AirPods-futte
 • Qi-sertifisert
 • Lad telefonen med dekselet på
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Belkin BOOST↑CHARGE™ 3-in-1 Wireless Pad/Stand/Apple Watch er en ypperlig løsning for deg som har iPhone, Apple Watch og AirPods. Ladestasjonen er kompatibel med alle enheter som støtter Qi-lading, men er spesielt utviklet med tanke på Apple-produkter. Utover ladestativet som er tilpasset iPhones har stasjonen også en magnetisk ladeplate for Apple Watch og en mindre ladespole som passer perfekt til å lade et trådløst AirPods-etui. En LED-indikator ved hver ladespole indikerer ladestatus og lar deg vite om det finnes forstyrrende elementer for nært.

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energiflyt på kinesisk og har gitt navn til den vanligste standarden innen trådløs lading av elektroniske produkter i Europa. Det er standarden de aller fleste mobilprodusentene integrerer i sine enheter, og den brukes av blant annet Samsung, Apple, Huawei og Xiaomi.

Rask trådløs lading

Helheten til Belkin BOOST↑CHARGE™ 3-in-1 Wireless Pad/Stand/Apple Watch består av mer enn bare én god løsning for lading av en mobiltelefon. Telefonen kan stå i det praktiske stativet og lade mens Apple Watch-en og etuiet til AirPods-ene kan lade på den trådløse laderen ved siden av. Du vet da akkurat hvor du har lagt fra deg tingene dine, og du vet at alle sammen har mer strøm enn da du la de fra deg. Den trådløse Qi-ladingen til telefonen gir opptil 7, 5 W effekt til iPhonen, mens de andre spolene har en effekt på 5 W.

Indikator for sikker lading

Med BOOST↑CHARGE™ 3-in-1 Wireless Pad/Stand/Apple Watch kan du alltid være sikker på at ting er som de skal. Når enhetene ligger korrekt på ladeplatene lyser en hvit LED-pære for å indikere trygg og riktig lading. Dersom laderens sensorer merker at noe kan forstyrre signalene lyser lampen gult som et varsel for at du bør flytte på noe i nærheten. Rødt lys indikerer at enheten ikke lades.

Lad med dekselet på

Du trenger ikke tenke på å ta av dekselet fra smarttelefonen før du lader. Mobildeksel laget i plast, silikon og andre gummilignende materialer med tykkelse opptil 3 mm påvirker ikke trådløs lading. Deksler laget i metall og magnetiske lommebokfutteral kan påvirke ladingen og bør ikke brukes med ladestasjonen.

Trådløs ladeplate for lading av ytterligere en enhet

I tillegg til at du kan lade telefonen og smartklokken samtidig, kan Belkin BOOST↑CHARGE™ 3-in-1 Wireless Pad/Stand/Apple Watch lade ytterligere en Qi-kompatibel enhet på ladespolen i midten av klokka på bildet under. Ladespolen har en effekt på 5 W / 1 A og er perfekt til å lade et trådløst AirPods-etui eller andre små, kompatible enheter.

Kompatibilitet Apple Watch

 • Apple Watch Series 5
 • Apple Watch Series 4
 • Apple Watch Series 3
 • Apple Watch Series 2
 • Apple Watch Series 1

I pakken:

 • Belkin BOOST↑CHARGE™ 3-in-1 Wireless Charger 7.5W Black