Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst 10 W Qi-ladestativ med LED-indikator

Belkin 10W Wireless Charging Stand with PSU White

  Art.nr: 1012597
 • 10 W trådløst ladestativ
 • Passer alle Qi-kompatible mobiler
 • Optimalisert for Samsung og iPhone
 • Lader med opptil 3 mm tykt deksel
 • Quick Charge 3.0 vegglader inklude

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Belkin BOOST↑CHARGE™ Wireless Charging Stand 10W er et ladestativ i Belkins BOOST↑UP™-produktserie. En serie trådløse ladere som er optimalisert for å gi rask, effektiv og sikker lading av Qi-kompatible enheter. Den elegante designen gjør at laderen passer bra inn i de fleste miljøer og telefonen kan lades både stående og liggende i stativet, noe som gjør at du enkelt kan f.eks. lese eller se på videoer mens du lader.

Laderen støtter lading av mobiltelefoner med deksel på og er utstyrt med en LED-indikator som informerer om eventuelle forstyrrelser som kan påvirke ladingen.

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energiflyt på kinesisk og har gitt navn til den vanligste standarden innen trådløs lading av elektroniske produkter i Europa. Det er standarden de aller fleste mobilprodusentene integrerer i sine enheter, og den brukes av blant annet Samsung, Apple, Huawei og Xiaomi.

Enda raskere lading av Samsung og Apple smarttelefoner

Denne laderen er optimalisert for iPhone og Samsung-telefoner og leverer raskest mulig strøm opptil 10 W trådløst til kompatible enheter. Andre Qi-kompatible smarttelefoner lades trådløst med 5 W.

Indikator for sikker lading

Med BOOST↑CHARGE™ Wireless Charging Stand 10W kan du alltid være sikker på at ting er som de skal. Når telefonen ligger korrekt på platen lyser en hvit LED-pære for å indikere trygg og riktig lading. Dersom laderens sensorer merker at noe kan forstyrre signalene lyser lampen gult som et varsel for at du bør flytte på noe i nærheten.

Lad med dekselet på

Du trenger ikke tenke på å ta av dekselet fra smarttelefonen før du lader. Ladeplaten er designet for å lade telefonen også med deksel på. Laderen støtter lading av telefoner med plastdeksel med tykkelse opptil 3 mm.

Quick Charge 3.0-vegglader

Den Quick Charge-kompatible veggladeren og kabelen sørger for at Qi-laderen har de beste forutsetningene for effektiv lading av telefonen din. Du kan også bruke veggladeren og kabelen til å lade opp Quick Charge-kompatible enheter fra 0 til 80 % på kort tid om du trenger å lade mobilen raskt før du må løpe avgårde.

I pakken:

 • Belkin BOOST↑CHARGE Wireless Charging Stand 10W White
 • 120 cm USB-A-Micro-USB-kabel
 • Strømadapter QC 3.0
 • Hurtigstartsguide
1012597 1012597 Belkin Belkin 10W Wireless Charging Stand with PSU White WIB001vfWH Belkin BOOST↑CHARGE™ Wireless Charging Stand 10W er et ladestativ i Belkins BOOST↑UP™-produktserie. En serie trådløse ladere som er optimalisert for å gi rask, effektiv og sikker lading av Qi-kompatible enheter. Den elegante designen gjør at laderen passer bra inn i de fleste miljøer og telefonen kan lades både stående og liggende i stativet, noe som gjør at du enkelt kan f.eks. lese eller se på videoer mens du lader.Laderen støtter lading av mobiltelefoner med deksel på og er utstyrt med en LED-indikator som informerer om eventuelle forstyrrelser som kan påvirke ladingen.Qi-lading Qi [tʃiː] betyr energiflyt på kinesisk og har gitt navn til den vanligste standarden innen trådløs lading av elektroniske produkter i Europa. Det er standarden de aller fleste mobilprodusentene integrerer i sine enheter, og den brukes av blant annet Samsung, Apple, Huawei og Xiaomi.Enda raskere lading av Samsung og Apple smarttelefonerDenne laderen er optimalisert for iPhone og Samsung-telefoner og leverer raskest mulig strøm opptil 10 W trådløst til kompatible enheter. Andre Qi-kompatible smarttelefoner lades trådløst med 5 W.Indikator for sikker ladingMed BOOST↑CHARGE™ Wireless Charging Stand 10W kan du alltid være sikker på at ting er som de skal. Når telefonen ligger korrekt på platen lyser en hvit LED-pære for å indikere trygg og riktig lading. Dersom laderens sensorer merker at noe kan forstyrre signalene lyser lampen gult som et varsel for at du bør flytte på noe i nærheten.Lad med dekselet påDu trenger ikke tenke på å ta av dekselet fra smarttelefonen før du lader. Ladeplaten er designet for å lade telefonen også med deksel på. Laderen støtter lading av telefoner med plastdeksel med tykkelse opptil 3 mm.Quick Charge 3.0-veggladerDen Quick Charge-kompatible veggladeren og kabelen sørger for at Qi-laderen har de beste forutsetningene for effektiv lading av telefonen din. Du kan også bruke veggladeren og kabelen til å lade opp Quick Charge-kompatible enheter fra 0 til 80 % på kort tid om du trenger å lade mobilen raskt før du må løpe avgårde.I pakken:Belkin BOOST↑CHARGE Wireless Charging Stand 10W White120 cm USB-A-Micro-USB-kabelStrømadapter QC 3.0Hurtigstartsguide Trådløs lader 4,9 7 349 NOK 349 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader