Trådløs lader i tekstil og aluminium

Andersson Wireless charger textile/aluminum

  Art.nr: 1003980
 • 10 W hurtiglading
 • For mobiler med Qi-lading
 • USB-C-tilkobling
 • Lite og diskret

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Liten og diskret trådløs lader med slankt design og høy kvalitet. Denne Andersson Qi-laderen gir en praktisk og rask måte å lade opp på mobiltelefonen din på takket være en effekt på opptil 10 W. Laderen har et aluminiumsramme og toppen har en tekstilbelagt overflate som blir et mykt og ripesikkert underlag for telefonen. Bli kvitt kabler og start lading trådløst med Anderssons wireless charger.

Liten og enkel å plassere

Andersson Wireless Charger Textile / Aluminium har et design og konstruksjon som både ser og føles premium. Rammen er laget av slitesterk aluminiumsramme og overdelen har en slitesterk tekstilkledd flate. Designet er ikke bare for stilig design, det gir også laderen utmerket varmeavledning. Undersiden har fire små gummiføtter, slik at laderen står fast på overflaten uten å skli. Størrelsen er liten og diskret, mindre enn åtte centimeter i bredde og under en centimeter i høyde. Dette gjør laderen enkel å plassere uten å forstyrre interiøret, enten det er på nattbordet eller på kontoret.

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energi flyt på kinesisk og har blitt  den vanligste standarden i Europa i trådløs lading av elektronikkprodukter. Det er standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i sine enheter, inkludert Samsung Galaxy S6, S7, S8 og S9, Note9, Apple iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max.

Å lade trådløst via Qi-teknologien fungerer uavhengig av merke, noe som betyr at Andersson Wireless Charger fungerer sammen med alle Qi-kompatible mobiltelefoner. Hvis telefonen ikke har Qi-aktivert støtte, er det i enkelte tilfeller separate ladere som du legger på telefonen for å lade trådløst.

Rask trådløs lading

Andersson Wireless Charger leverer en lading på opptil 10 W, avhengig av mobilstøtten. Dette betyr raskere lading og hurtig tilbake når batterinivået har gått ned.

Spesifikasjoner trådløs lader

 • Trådløs lader med hurtigladning
 • Aluminiumsramme med tekstilkledd topp
 • USB-C-kontakt (kabel medfølger) 
 • Inngang: DC 5 V / 2 A DC 9 V / 1,67 A
 • Utgang: 5 W / 7,5 W / 10 W
 • Ladeeffektivitet: <80%
 • Ladespole: 1 stykk 
 • Størrelse: 79 x 79 x 9 mm
 • I forpakningen: Trådløs lader, USB-kabel (1,5 meter), brukerhåndbok
1003980 Andersson Andersson Wireless charger textile/aluminum WT-K242 Liten og diskret trådløs lader med slankt design og høy kvalitet. Denne Andersson Qi-laderen gir en praktisk og rask måte å lade opp på mobiltelefonen din på takket være en effekt på opptil 10 W. Laderen har et aluminiumsramme og toppen har en tekstilbelagt overflate som blir et mykt og ripesikkert underlag for telefonen. Bli kvitt kabler og start lading trådløst med Anderssons wireless charger. Liten og enkel å plassere Andersson Wireless Charger Textile / Aluminium har et design og konstruksjon som både ser og føles premium. Rammen er laget av slitesterk aluminiumsramme og overdelen har en slitesterk tekstilkledd flate. Designet er ikke bare for stilig design, det gir også laderen utmerket varmeavledning. Undersiden har fire små gummiføtter, slik at laderen står fast på overflaten uten å skli. Størrelsen er liten og diskret, mindre enn åtte centimeter i bredde og under en centimeter i høyde. Dette gjør laderen enkel å plassere uten å forstyrre interiøret, enten det er på nattbordet eller på kontoret. Qi-lading Qi [tʃiː] betyr energi flyt på kinesisk og har blitt&nbsp; den vanligste standarden i Europa i trådløs lading av elektronikkprodukter. Det er standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i sine enheter, inkludert Samsung Galaxy S6, S7, S8 og S9, Note9, Apple iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max. Å lade trådløst via Qi-teknologien fungerer uavhengig av merke, noe som betyr at Andersson Wireless Charger fungerer sammen med alle Qi-kompatible mobiltelefoner. Hvis telefonen ikke har Qi-aktivert støtte, er det i enkelte tilfeller separate ladere som du legger på telefonen for å lade trådløst. Rask trådløs lading Andersson Wireless Charger leverer en lading på opptil 10 W, avhengig av mobilstøtten. Dette betyr raskere lading og hurtig tilbake når batterinivået har gått ned. Spesifikasjoner trådløs lader Trådløs lader med hurtigladningAluminiumsramme med tekstilkledd toppUSB-C-kontakt (kabel medfølger)&nbsp;Inngang: DC 5 V / 2 A DC 9 V / 1,67 AUtgang: 5 W / 7,5 W / 10 WLadeeffektivitet: &lt;80%Ladespole: 1 stykk&nbsp;Størrelse: 79 x 79 x 9 mmI forpakningen: Trådløs lader, USB-kabel (1,5 meter), brukerhåndbok Trådløs lader 3,8 20 179 NOK 179 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader