Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Liten og praktisk trådløs lader

Andersson Wireless charger round

  Art.nr: 1003973
 • Støtte for 10 W / 2 A
 • For mobiler med Qi-lading
 • LED-belysning
 • Ø 10 cm
 • USB-kabel medfølger

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Opplev fleksibiliteten og fordelen ved å lade mobiltelefonen trådløst. Andersson Wireless Charger Round er en liten og fleksibel trådløs lader som enkelt lader batteriet på kompatible telefoner, som iPhone X / XS / XS Max, iPhone 8 og Samsung Galaxy S8 / S9 / Note9. En USB-kabel for å koble til laderen medfølger. Det 100 mm diameter runde designen gjør det til den til et veldig diskret tilbehør på pulten eller på nattbordet.

Plasser og lad

Andersson Trådløs lader har en liten og slank design, 10 cm i diameter og bare ti mm høyden. I midten av laderen er det en ladespole som automatisk starter trådløs lading når du plasserer en kompatibel smarttelefon på toppen av laderen. Laderen kan leverer opptil 10 W strøm. Plugg den medfølgende USB-kabelen inn i laderen og koble til en vegglader (selges separat) for å komme i gang.

Spesiikasjoner tådløs lader


 • Inn: DC 5V/2A, 9V/2A
 • Ut: 5W/10W maks
 • Lade effektivitet: >70%
 • Ladespole: 1 stykk
 • Størrelse: Ø 100 mm x 10 mm
 • I pakken:Trådløs lader, USB-kabel (50 cm), brukermanual 
1003973 Andersson Andersson Wireless charger round LWC16 Opplev fleksibiliteten og fordelen ved å lade mobiltelefonen trådløst. Andersson Wireless Charger Round er en liten og fleksibel trådløs lader som enkelt lader batteriet på kompatible telefoner, som iPhone X / XS / XS Max, iPhone 8 og Samsung Galaxy S8 / S9 / Note9. En USB-kabel for å koble til laderen medfølger. Det 100 mm diameter runde designen gjør det til den til et veldig diskret tilbehør på pulten eller på nattbordet. Plasser og lad Andersson Trådløs lader har en liten og slank design, 10 cm i diameter og bare ti mm høyden. I midten av laderen er det en ladespole som automatisk starter trådløs lading når du plasserer en kompatibel smarttelefon på toppen av laderen. Laderen kan leverer opptil 10 W strøm. Plugg den medfølgende USB-kabelen inn i laderen og koble til en vegglader (selges separat) for å komme i gang. Spesiikasjoner tådløs lader Inn: DC 5V/2A, 9V/2AUt: 5W/10W maksLade effektivitet: >70%Ladespole: 1 stykkStørrelse: Ø 100 mm x 10 mmI pakken:Trådløs lader, USB-kabel (50 cm), brukermanual  Trådløs lader 2 15 79 NOK 79 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader