Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tynn trådløs lader med 15 W effekt

Andersson Wireless charger PU 15W Black

  Art.nr: 1013186
 • Støtte for 15 W / 2 A
 • Overflate i kunstskinn
 • Passer alle Qi-kompatible mobiler
 • Bare 7,4 mm tynn
 • Ø 100 mm

Internett

Forventet på lager: 23.10.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Svart
Grå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Andersson Wireless Charger 15 W kan du lade din Qi-kompatible enhet både raskt og stilig. Den 7,4 mm tynne ladeplata har en overflate i svart kunstskinn, er utstyrt med innebygd overhetingsbeskyttelse og er klar til bruk. Koble til den inkluderte USB-C-kabelen til en strømadapter (ikke inkludert), legg enheten på plata og se at LED-indikatoren bytter farge fra rød til blå for å se at ladingen utføres korrekt.

Trådløs mobillader

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energiflyt på kinesisk og har gitt navn til den vanligste standarden innen trådløs lading av elektroniske produkter i Europa. Det er standarden de aller fleste mobilprodusentene integrerer i sine enheter, og den brukes av blant annet Samsung, Apple, Huawei og Xiaomi.

I pakken

 • Andersson Wireless Charger 15 W
 • USB-C-kabel (1 meter)
 • Bruksanvisning / hurtigstartsguide

1013186 Andersson Andersson Wireless charger PU 15W Black W07 Med Andersson Wireless Charger 15 W kan du lade din Qi-kompatible enhet både raskt og stilig. Den 7,4 mm tynne ladeplata har en overflate i svart kunstskinn, er utstyrt med innebygd overhetingsbeskyttelse og er klar til bruk. Koble til den inkluderte USB-C-kabelen til en strømadapter (ikke inkludert), legg enheten på plata og se at LED-indikatoren bytter farge fra rød til blå for å se at ladingen utføres korrekt.Qi-ladingQi [tʃiː] betyr energiflyt på kinesisk og har gitt navn til den vanligste standarden innen trådløs lading av elektroniske produkter i Europa. Det er standarden de aller fleste mobilprodusentene integrerer i sine enheter, og den brukes av blant annet Samsung, Apple, Huawei og Xiaomi.I pakkenAndersson Wireless Charger 15 WUSB-C-kabel (1 meter)Bruksanvisning / hurtigstartsguide Trådløs lader 249 NOK 249 NewCondition PreOrder
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader