Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs lader for to mobiler + Apple Watch

Andersson Wireless charger Musketeers

  Art.nr: 1003984
 • 2x <10 W + 2 W
 • Lader tre enheter samtidig
 • Stilren design
 • Strømadapter medfølger

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lad opptil tre enheter trådløst med denne trådløse laderen for både mobiltelefon og Apple Watch. Andersson Wireless Charger Musketeers lader to mobiltelefoner med Qi-teknologi og fungerer sammen med både iPhone, Samsung, LG og andre Qi-kompatible smarttelefoner. I midten er det også en plass for å lade en Apple Watch som gjør denne trådløse laderen til en ultimate ladestasjon for det moderne hjemmet.

Lad uten kabler

Andersson Wireless Charger Musketeers er en trådløs lader som lader alle smarttelefoner med innebygd Qi ladestøtte, uavhengig av merke. Dette betyr at du kan bruke denne laderen for både iPhone og mobiler fra Samsung, LG, Sony og flere. Hvis Qi-støtte mangler, er det noen ganger spesielle deksler du kan kjøpe for å lade trådløst.
Bare plasser mobiltelefonen på toppen av ett av de to ladeområdene for mobiltelefonen og / eller Apple Watch på det hevede ladestedet i midten, og ladingen starter automatisk. 

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energi flyt på kinesisk og er den vanligste standarden i Europa i trådløs lading av elektronikkprodukter. Det er standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i sine enheter, inkludert Galaxy S6, S7, S8 og S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max.

Lad opp til 3 enheter

Hvis du har flere enheter hjemme som støtter trådløs lading, er denne trippel lader perfekt. Det har plass til å lade to Qi-aktiverte mobiltelefoner og en Apple Watch samtidig. De to ladespolene til mobiltelefoner leverer en trådløs ladning på opptil 10 W, slik at du får en rask ladning av mobiler. Apple Watch-laderen gir en trådløs ladning på 2 W.

Stilren design

Laderen har en tynn design i enkel og hvit, stilig design. Undersiden har fire silikonføtter slik at laderen er fast på overflaten uten å skli.

Fungerer med mobildeksel

Du kan lade telefonen trådløst, selv om du bruker et deksel på telefonen. Mobildekselet kan være laget av plast, silikon og andre gummilignende materialer. Metalldeksel kan imidlertid påvirke trådløs lading og bør ikke brukes på laderen. Ikke sett andre metallobjekter på laderen, for eksempel nøkler eller mynter.

Spesifikasjoner for Andersson Musketeer lader

 • Input: 5 V/4 A, 9 V/3,5 A
 • Output: Mobilplassene: 5 / 7,5 / 10 W Klokke: 2 W
 • Ladespole: 3 stykk 
 • Størrelse: 210 x 100 x 15 mm
 • I pakken: Trådløs lader, strømadapter (1 meter), brukermanual
1003984 1003984 Andersson Andersson Wireless charger Musketeers WT-K239 Lad opptil tre enheter trådløst med denne trådløse laderen for både mobiltelefon og Apple Watch. Andersson Wireless Charger Musketeers lader to mobiltelefoner med Qi-teknologi og fungerer sammen med både iPhone, Samsung, LG og andre Qi-kompatible smarttelefoner. I midten er det også en plass for å lade en Apple Watch som gjør denne trådløse laderen til en ultimate ladestasjon for det moderne hjemmet. Lad uten kabler Andersson Wireless Charger Musketeers er en trådløs lader som lader alle smarttelefoner med innebygd Qi ladestøtte, uavhengig av merke. Dette betyr at du kan bruke denne laderen for både iPhone og mobiler fra Samsung, LG, Sony og flere. Hvis Qi-støtte mangler, er det noen ganger spesielle deksler du kan kjøpe for å lade trådløst.Bare plasser mobiltelefonen på toppen av ett av de to ladeområdene for mobiltelefonen og / eller Apple Watch på det hevede ladestedet i midten, og ladingen starter automatisk.&nbsp; Qi-lading Qi [tʃiː] betyr energi flyt på kinesisk og er den vanligste standarden i Europa i trådløs lading av elektronikkprodukter. Det er standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i sine enheter, inkludert Galaxy S6, S7, S8 og S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max. Lad opp til 3 enheter Hvis du har flere enheter hjemme som støtter trådløs lading, er denne trippel lader perfekt. Det har plass til å lade to Qi-aktiverte mobiltelefoner og en Apple Watch samtidig. De to ladespolene til mobiltelefoner leverer en trådløs ladning på opptil 10 W, slik at du får en rask ladning av mobiler. Apple Watch-laderen gir en trådløs ladning på 2 W. Stilren design Laderen har en tynn design i enkel og hvit, stilig design. Undersiden har fire silikonføtter slik at laderen er fast på overflaten uten å skli. Fungerer med mobildeksel Du kan lade telefonen trådløst, selv om du bruker et deksel på telefonen. Mobildekselet kan være laget av plast, silikon og andre gummilignende materialer. Metalldeksel kan imidlertid påvirke trådløs lading og bør ikke brukes på laderen. Ikke sett andre metallobjekter på laderen, for eksempel nøkler eller mynter. Spesifikasjoner for Andersson Musketeer lader Input: 5 V/4 A, 9 V/3,5 AOutput: Mobilplassene: 5 / 7,5 / 10 W Klokke: 2 WLadespole: 3 stykk&nbsp;Størrelse: 210 x 100 x 15 mmI pakken: Trådløs lader, strømadapter (1 meter), brukermanual Trådløs lader 2 17 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader