Trådløs hurtiglader med LED-belysning

Andersson Wireless charger LED ring

  Art.nr: 1003979
 • 10 W hurtiglading
 • Trådløs Qi-lading
 • LED-belysning i forskjellige farger
 • Lad mobiltelefonen med deksel
 • USB-kabel medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lad mobilen trådløst på denne runde trådløse laderen med stilig LED-belysning. Andersson Wireless Charger er en Qi-lader med rundt design i aluminiumslegering og en ring med LED-lys rundt som indikerer at ladingen er i gang. Laderen gir opptil 10 W rask lading, slik at mobilen din raskere når 100%.

Lysende lading

Andersson Wireless Charger med LED Ring gir en lading på opptil 10 W, avhengig av mobilstøtten. Dette betyr raskere lading og hurtig tilbake til bruk når batterinivået har økt. Lysringen rundt laderen lyser når lading pågår.
Laderen er drevet av den medfølgende USB-kabelen. Strømadapter/USB-lader er ikke inkludert. Husk at valget av USB-lader påvirker hastigheten til den trådløse laderen.

Qi-lading

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energi flyt på kinesisk og er den vanligste standarden i Europa i trådløs lading av elektronikkprodukter. Det er standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i sine enheter, inkludert Galaxy S6, S7, S8 og S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max.

Ladingen trådløst via Qi-teknologi fungerer uavhengig av merke, noe som betyr at Andersson Wireless Charger fungerer sammen med alle Qi-kompatible mobiltelefoner. Hvis telefonen ikke har innebygd støtte for Qi, er det i enkelte tilfeller mulig å bruke separate ladedeksel som kan festes på telefonen for å lade trådløst.

Lad med mobildeksel

Du kan lade telefonen trådløst, selv om du bruker et deksel på telefonen. Andersson Wireless charger kan lade mobilen selv med deksel opp til 4 mm tykk. Mobildekselet kan være laget av plast, silikon og andre gummilignende materialer. Metalldeksler kan imidlertid påvirke den trådløse ladingen og bør ikke brukes på den trådløse laderen. Ikke sett andre metallobjekter på laderen, for eksempel nøkler eller mynter.

Spesifikasjoner for trådløs lader med LED-ring

 • Input: DC 5V/2A, 9V/1,67A
 • Output: 5 W / 7,5 W / 10 W
 • LED-belysning
 • Ladeffektivitet: <80%
 • Ladespole: 1 stykk
 • Størrelse: Ø 92 mm x 15 mmI
 • I pakken: Trådløs lader, USB-kabel (1,5 meter), bruksanvisning
1003979 Andersson Andersson Wireless charger LED ring WT-K240 Lad mobilen trådløst på denne runde trådløse laderen med stilig LED-belysning. Andersson Wireless Charger er en Qi-lader med rundt design i aluminiumslegering og en ring med LED-lys rundt som indikerer at ladingen er i gang. Laderen gir opptil 10 W rask lading, slik at mobilen din raskere når 100%. Lysende lading Andersson Wireless Charger med LED Ring gir en lading på opptil 10 W, avhengig av mobilstøtten. Dette betyr raskere lading og hurtig tilbake til bruk når batterinivået har økt. Lysringen rundt laderen lyser når lading pågår. Laderen er drevet av den medfølgende USB-kabelen. Strømadapter/USB-lader er ikke inkludert. Husk at valget av USB-lader påvirker hastigheten til den trådløse laderen. Qi-lading Qi [tʃiː] betyr energi flyt på kinesisk og er den vanligste standarden i Europa i trådløs lading av elektronikkprodukter. Det er standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i sine enheter, inkludert Galaxy S6, S7, S8 og S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max. Ladingen trådløst via Qi-teknologi fungerer uavhengig av merke, noe som betyr at Andersson Wireless Charger fungerer sammen med alle Qi-kompatible mobiltelefoner. Hvis telefonen ikke har innebygd støtte for Qi, er det i enkelte tilfeller mulig å bruke separate ladedeksel som kan festes på telefonen for å lade trådløst. Lad med mobildeksel Du kan lade telefonen trådløst, selv om du bruker et deksel på telefonen. Andersson Wireless charger kan lade mobilen selv med deksel opp til 4 mm tykk. Mobildekselet kan være laget av plast, silikon og andre gummilignende materialer. Metalldeksler kan imidlertid påvirke den trådløse ladingen og bør ikke brukes på den trådløse laderen. Ikke sett andre metallobjekter på laderen, for eksempel nøkler eller mynter. Spesifikasjoner for trådløs lader med LED-ring Input: DC 5V/2A, 9V/1,67AOutput: 5 W / 7,5 W / 10 WLED-belysningLadeffektivitet: &lt;80%Ladespole: 1 stykkStørrelse: Ø 92 mm x 15 mmII pakken: Trådløs lader, USB-kabel (1,5 meter), bruksanvisning Trådløs lader 3,4 11 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader