Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs Qi-lader for to mobiler

Andersson Wireless charger Duo

  Art.nr: 1003983
 • 5 + 15 W hurtiglading
 • Universallader for Qi-kompatible mobiler
 • Glassoverflate med metallramme
 • Tynt og stilrent design
 • USB-kabel medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lad opp to mobiler trådløst med denne trådløse duo-laderen.  Anderson Wireless Charger Duo er en Qi-lader med to ladespoler for lading av to enheter samtidig, perfekt når det er flere enheter i husholdningen. Qi-laderen har en utrolig tynn design med premium materiale og den vil være det ultimate tillegget til ditt moderne hjem.

Fremtiden er trådløs

Andersson Wireless Charger Duo lader alle smarttelefoner med innebygd Qi-ladestøtte, uavhengig av merke. Dette betyr at du kan bruke denne laderen for både iPhones og mobiler fra Samsung, LG, Sony og mer. Hvis Qi-støtte mangler, er det noen ganger spesielle deksler du kan kjøpe for å lade opp trådløst.
Bare plasser telefonen på toppen av de to merkede ladeområdene, og ladingen starter automatisk. 

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energi flyt på kinesisk og er den vanligste standarden i Europa i trådløs lading av elektronikkprodukter. Det er standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i sine enheter, inkludert Galaxy S6, S7, S8 og S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max.

Delt lading er dobbel lading

Hvis det er en kamp om den trådløse laderen hjemme, er denne duo-laderen redningen. Den har plass til å lade to Qi-kompatible mobiler samtidig. En ladespole gir 5 W trådløs lading - som er den samme som Apples originale lader. Den andre ladespolen mottar trådløs lading opptil 15 W, noe som gir rask lading for mobiltelefoner som støtter det.

Laderen er drevet av den medfølgende USB-kabelen. Strømadapter / USB-lader er ikke inkludert. Husk at valget av USB-lader påvirker hastigheten til den trådløse laderen.

Stilren design

Laderen har en tynn design i enkel og stilig design. Den er laget av premium materiale med en glassoverflate på toppen av en metallramme. Undersiden har to silikonføtter slik at laderen er fast på overflaten uten å skli.

Fungerer med mobildeksel

Du kan lade telefonen trådløst, selv om du bruker et deksel på telefonen. Mobildekselet kan være laget av plast, silikon og andre gummilignende materialer. Metalldeksel kan imidlertid påvirke trådløs lading og bør ikke brukes på laderen. Ikke sett andre metallobjekter på laderen, for eksempel nøkler eller mynter.

Spesifikasjoner for Andersson trådløs Duo-lader

 • Input: 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
 • Output: 5/15 W 
 • Max Ladeffektivitet: <80%
 • Ladeavstånd: <8 mm
 • Ladespoler: 2 stykk
 • Størrelse: 180 x 80 x 5,8 mm
 • I pakken: Trådløs lader, USB-kabel (1 meter), brukermanual