Kraftig trådløs Qi-lader for to mobiler

Andersson Wireless charger Duo aluminum

  Art.nr: 1003985
 • 15 W + 15 W hurtiglading
 • Lad to mobiler samtidig
 • Ekslusiv design
 • Universallader for Qi-kompatible mobiler
 • Strømkabel medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Wireless Charger Duo Aluminum er en eksklusiv og kraftig trådløs lader med doble ladningsområder for rask lading. Laderen er kun 15 mm høy, og ladeflatene er beskyttet rundt slitesterk aluminium, og gir en stilig og diskret lader som passer overalt.

Laderen har en maksimal effekt på 30 W fordelt på to ladespoler som har en kapasitet på 15 W hver for rask trådløs lading av kompatible mobiltelefoner. Laderen er drevet av en strømledning som følger med i pakken.

Lad trådløst

Andersson Wireless Charger Duo lader alle mobiltelefoner som har innebygd Qi-ladestøtte uansett hvilket merke telefonen har. Plasser din kompatible mobiltelefon på en av ladesonene og ladingen starter umiddelbart - helt uten ledning! Hvis mobiltelefonen din ikke støttes for Qi-lading, kan du til enkelte modlelelr kjøpe et deksel som støtter trådløs lading.

Eksklusivt premiumdesign

Den trådløse laderen har en tynt design i stilig og eksklusiv design. Laderen er laget av premium materiale med aluminium som beskytter ladeflatene. Undersiden har silikonføtter slik at laderen er fast på overflaten uten å skli.

Andersson Wireless Charger Duo drivs av en strømkabel på 3,2 A som medfølger i pakken.

Dobbelladningsområder med hurtig ladning

Med en duo lader slipper dere å krangle om hvme som skal bruke laderen. Laderen har en maksimal kapasitet på 30 W, slik at begge ladespoler gir 15 W trådløs ladning for kompatible mobiltelefoner.

Bruk duo-laderen på kjøkkenet, i stuen eller kanskje på nattbordet, og nyt raskt, trådløst lading av to mobiler samtidig.

Qi-lading

Qi [tʃiː] betyr energi flyt på kinesisk og er den vanligste standarden i Europa i trådløs lading av elektronikkprodukter. Det er standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i sine enheter, inkludert Galaxy S6, S7, S8 og S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max.

Fungerer med mobildeksel

Du kan lade telefonen trådløst, selv om du bruker et deksel på telefonen. Mobildekselet kan være laget av plast, silikon og andre gummilignende materialer. Metalldeksel kan imidlertid påvirke trådløs lading og bør ikke brukes på laderen. Ikke sett andre metallobjekter på laderen, for eksempel nøkler eller mynter.

Spesifikasjoner for Andersson Wireless Charge Duo Aluminum

 • Input: DC 12V/3.5A
 • Output: 15 + 15 W
 • Ladeeffektivitet: >80%
 • Ladeavstånd: <8 mm
 • Ladespoler: 2 st.
 • Størrelse: 177 x 73 x 15 mm
 • Vikt: 195 gram
 • I pakken: Trådløs lader, strømkabel (1,5 meter), brukermanual
1003985 Andersson Andersson Wireless charger Duo aluminum NON18050817 Andersson Wireless Charger Duo Aluminum er en eksklusiv og kraftig trådløs lader med doble ladningsområder for rask lading. Laderen er kun 15 mm høy, og ladeflatene er beskyttet rundt slitesterk aluminium, og gir en stilig og diskret lader som passer overalt.Laderen har en maksimal effekt på 30 W fordelt på to ladespoler som har en kapasitet på 15 W hver for rask trådløs lading av kompatible mobiltelefoner. Laderen er drevet av en strømledning som følger med i pakken. Lad trådløst Andersson Wireless Charger Duo lader alle mobiltelefoner som har innebygd Qi-ladestøtte uansett hvilket merke telefonen har. Plasser din kompatible mobiltelefon på en av ladesonene og ladingen starter umiddelbart - helt uten ledning! Hvis mobiltelefonen din ikke støttes for Qi-lading, kan du til enkelte modlelelr kjøpe et deksel som støtter trådløs lading. Eksklusivt premiumdesign Den trådløse laderen har en tynt design i stilig og eksklusiv design. Laderen er laget av premium materiale med aluminium som beskytter ladeflatene. Undersiden har silikonføtter slik at laderen er fast på overflaten uten å skli.Andersson Wireless Charger Duo drivs av en strømkabel på 3,2 A som medfølger i pakken. Dobbelladningsområder med hurtig ladning Med en duo lader slipper dere å krangle om hvme som skal bruke laderen. Laderen har en maksimal kapasitet på 30 W, slik at begge ladespoler gir 15 W trådløs ladning for kompatible mobiltelefoner.Bruk duo-laderen på kjøkkenet, i stuen eller kanskje på nattbordet, og nyt raskt, trådløst lading av to mobiler samtidig. Qi-lading Qi [tʃiː] betyr energi flyt på kinesisk og er den vanligste standarden i Europa i trådløs lading av elektronikkprodukter. Det er standarden som de aller fleste mobilprodusenter integrerer i sine enheter, inkludert Galaxy S6, S7, S8 og S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus og X, XS og XS Max. Fungerer med mobildeksel Du kan lade telefonen trådløst, selv om du bruker et deksel på telefonen. Mobildekselet kan være laget av plast, silikon og andre gummilignende materialer. Metalldeksel kan imidlertid påvirke trådløs lading og bør ikke brukes på laderen. Ikke sett andre metallobjekter på laderen, for eksempel nøkler eller mynter. Spesifikasjoner for&nbsp;Andersson Wireless Charge Duo Aluminum Input: DC 12V/3.5AOutput: 15 + 15 WLadeeffektivitet:&nbsp;&gt;80%Ladeavstånd:&nbsp;&lt;8 mmLadespoler: 2 st.Størrelse: 177 x 73 x 15 mmVikt: 195 gramI pakken: Trådløs lader, strømkabel (1,5 meter), brukermanual Trådløs lader 2,2 4 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader