Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs powerbank med Qi-lading og USB-uttak

Andersson PRB 2.0 - Wireless 8000mAh

  Art.nr: 1003106
 • 8 000 mAh
 • 5 W + 2,1 A + 1 A
 • Størrelse, form og tykkelse som en iPhone X
 • To USB-porter for koblet lading
 • Lad opp til tre enheter samtidig

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lad din smarttelefon trådløst hvor enn du måtte befinne deg med denne trådløse powerbanken. Andersson PRB 2.0 har en kapasitet på 8000 mAh med trådløs Qi-lading sånn at du kan lade enheten din uten å koble til ledning, uansett om du sitter i en forelesning, venter på bussen eller går ut på byen. Bare plasser din kompatible smarttelefon mot PRB 2.0 for å starte den trådløse ladingen. Ikke nok med det, powerbanken har også to USB-utganger sånn at dine kompiser kan lade sine mobiler via ledning samtidig.

Liten, smidig og smart

Andersson PRB 2.0 bruker Qi-teknologien som er blitt mer eller mindre standarden for trådløs lading av mobiltelefoner. Qi lader automatisk kompatible enheter direkte ved kontakt samtidig som du beholder telefonens fulle funksjonalitet og tilgang til dine favorittfunksjoner. Mobiltelefoner med støtte for Qi-lading er for eksempel Samsung Galaxy S9/S9+, S8/S8+, S7/S7 Edge, S6/S6 Edge og iPhone X og iPhone 8/8 Plus. Bare start den portable laderen og plasser en mobiltelefon på den trådløse ladeplaten så starter ladingen.

PRB 2.0 er størrelsesmessig akkurat som en typisk smarttelefon idag, med lignende design og form. Det gjør det enkelt å legge powerbanken sammen med din mobiltelefon, holde dem begge i hendene, og bruke telefonen samtidig som den lades.

Lad opp til tre enheter

Har du flere mobiler, eller kanskje en kompis som også behøver å lade sin telefon, kan du lade opp til tre enheter samtidig med Andersson PRB 2.0.
Oversiden av powerbanken er en trådløs ladeplate som gir trådløs lading med en output på 5 W.
På undersiden finnes det to USB-uttak som kan lade mobile enheter via en USB-kabel (selges separat).
Portene har en output på 5 V / 2.1 A respektive 5 V / 1 A.

Andersson PRB 2.0 har også en microUSB-port som man bruker til å lade selve powerbanken. MicroUSB-kabel for dette er inkludert. Kabelen kan også brukes til å lade mobiltelefoner med microUSB-port.

Egenskaper for PRB 2.0 trådløs powerbank

 • Kapasitet: 8000 mAh
 • Utgangsporter: 2 USB utganger
 • DC-out: Trådløs lading: 5W, 2 x USB: 5V/2.1A & 1A
 • DC-in: 5V/2.0A
 • Pakken inneholder: Powerbank, microUSB-kabel, bruksanvisning
 • Dimensjoner: 134 x 71 x 14.5 mm
 • Vekt: 180 g

Se også

(6 stk)
 • 10 000 mAh
 • Total output: 3 A
 • Trådløs lading 5 W, og 2x USB-A

279,-

Se også

(6 stk)
 • 10 000 mAh
 • Total output: 3 A
 • Trådløs lading 5 W, og 2x USB-A

279,-

1003106 Andersson Andersson PRB 2.0 - Wireless 8000mAh USBC8000A Lad din smarttelefon trådløst hvor enn du måtte befinne deg med denne trådløse powerbanken. Andersson PRB 2.0 har en kapasitet på 8000 mAh med trådløs Qi-lading sånn at du kan lade enheten din uten å koble til ledning, uansett om du sitter i en forelesning, venter på bussen eller går ut på byen. Bare plasser din kompatible smarttelefon mot PRB 2.0 for å starte den trådløse ladingen. Ikke nok med det, powerbanken har også to USB-utganger sånn at dine kompiser kan lade sine mobiler via ledning samtidig. Liten, smidig og smart Andersson PRB 2.0 bruker Qi-teknologien som er blitt mer eller mindre standarden for trådløs lading av mobiltelefoner. Qi lader automatisk kompatible enheter direkte ved kontakt samtidig som du beholder telefonens fulle funksjonalitet og tilgang til dine favorittfunksjoner. Mobiltelefoner med støtte for Qi-lading er for eksempel Samsung Galaxy S9/S9+, S8/S8+, S7/S7 Edge, S6/S6 Edge og iPhone X og iPhone 8/8 Plus. Bare start den portable laderen og plasser en mobiltelefon på den trådløse ladeplaten så starter ladingen. PRB 2.0 er størrelsesmessig akkurat som en typisk smarttelefon idag, med lignende design og form. Det gjør det enkelt å legge powerbanken sammen med din mobiltelefon, holde dem begge i hendene, og bruke telefonen samtidig som den lades. Lad opp til tre enheter Har du flere mobiler, eller kanskje en kompis som også behøver å lade sin telefon, kan du lade opp til tre enheter samtidig med Andersson PRB 2.0.Oversiden av powerbanken er en trådløs ladeplate som gir trådløs lading med en output på 5 W.På undersiden finnes det to USB-uttak som kan lade mobile enheter via en USB-kabel (selges separat).Portene har en output på 5 V / 2.1 A respektive 5 V / 1 A.Andersson PRB 2.0 har også en microUSB-port som man bruker til å lade selve powerbanken. MicroUSB-kabel for dette er inkludert. Kabelen kan også brukes til å lade mobiltelefoner med microUSB-port. Egenskaper for PRB 2.0 trådløs powerbank Kapasitet: 8000 mAhUtgangsporter: 2 USB utgangerDC-out: Trådløs lading: 5W, 2 x USB: 5V/2.1A & 1ADC-in: 5V/2.0APakken inneholder: Powerbank, microUSB-kabel, bruksanvisningDimensjoner: 134 x 71 x 14.5 mmVekt: 180 g Trådløs lader 2,7 3 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Trådløs lader