Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Zendure X6-powerbank med integrert USB-hub

Zendure X6 Power bank w/ USB Hub 20100 mAh

  Art.nr: 1010469
  • 9/10 hos tek.no november 2019
  • 20 100 mAh
  • 3 x USB-A og 1 x USB-C
  • Vekt: 439 g
  • LED-indikator

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Zendure X6 er en kombinasjon av powerbank og USB-hub med fem porter og en kapasitet på 20 100 mAh, slik at du kan være produktiv uansett hvor du er. Du kan bruke to USB-A-porter sammen med USB-C-porten som hub, og ønsker du bare å lade kan du gjøre dette via alle de fem portene.

Zendure X6 er også kompatibel med enheter med lite strøm, som f.eks. smartklokker og trådløse hodetelefoner, dette krever at X-Charge Mode er aktivert. Bruk Zendure X6 som både powerbank og hub, hub funksjonen gjør at du får tilgang til flere porter for USB-minne og linkende (se bilde under). 

tek.no er imponert

tek.no testet Zendure nødladere i november 2019 og gir X6 karakteren 9/10.

"En funksjonalitetspakke du ikke får noen andre steder."

"X6 koster litt, men du verden som den leverer. Og for dét kan den trygt anbefales."

"Der Zendures lader briljerer er på funksjonaliteten, og for å starte med det mest åpenbare: den har fem utganger. Dette er det mer eller mindre ingenting annet vi har testet som har, og du kan hurtiglade to enheter samtidig som alle portene er i bruk. Ja, også er det pass through her, selvfølgelig."

Les hele testen hos tek.no

20 100 mAh 

Zendure X6 har en kapasitet på 20 100 mAh, hvilket gir deg tilstrekkelig med batteri for å lade opp din mobiltelefon 6 ganger avhengig på størrelsen på mobilens batteri. Du lade opp Zendure X6 på ca. 3 timer med opptil 45 W raskt og enkelt med tanke på den store kapasiteten. 

Du kan lade din MacBook Pro, MacBook, iPad Pro, iPhone XS og Nintendo Switch, men også smartklokken din takket være X-Charge Mode. Du kan også lade opp flere enheter samtidig. 

USB-C og USB-A

Du lader powerbanken din ved å koble USB-C-porten til datamaskinen eller et vegguttak, den samme porten du bruker for å lade smartenhetene dine. Men Zendure X6 har også tre USB-A-porter som du også kan bruke til å lade alle enhetene dine.

1010469 1010469 Zendure Zendure X6 Power bank w/ USB Hub 20100 mAh ZDPX6PD-W Zendure X6 er en kombinasjon av powerbank og USB-hub med fem porter og en kapasitet på 20 100 mAh, slik at du kan være produktiv uansett hvor du er. Du kan bruke to USB-A-porter sammen med USB-C-porten som hub, og ønsker du bare å lade kan du gjøre dette via alle de fem portene. Zendure X6 er også kompatibel med enheter med lite strøm, som f.eks. smartklokker og trådløse hodetelefoner, dette krever at X-Charge Mode er aktivert. Bruk Zendure X6 som både powerbank og hub, hub funksjonen gjør at du får tilgang til flere porter for USB-minne og linkende (se bilde under).  tek.no er imponert tek.no testet Zendure nødladere i november 2019 og gir X6 karakteren 9/10."En funksjonalitetspakke du ikke får noen andre steder.""X6 koster litt, men du verden som den leverer. Og for dét kan den trygt anbefales.""Der Zendures lader briljerer er på funksjonaliteten, og for å starte med det mest åpenbare: den har fem utganger. Dette er det mer eller mindre ingenting annet vi har testet som har, og du kan hurtiglade to enheter samtidig som alle portene er i bruk. Ja, også er det pass through her, selvfølgelig."Les hele testen hos tek.no 20 100 mAh  Zendure X6 har en kapasitet på 20 100 mAh, hvilket gir deg tilstrekkelig med batteri for å lade opp din mobiltelefon 6 ganger avhengig på størrelsen på mobilens batteri. Du lade opp Zendure X6 på ca. 3 timer med opptil 45 W raskt og enkelt med tanke på den store kapasiteten.  Du kan lade din MacBook Pro, MacBook, iPad Pro, iPhone XS og Nintendo Switch, men også smartklokken din takket være X-Charge Mode. Du kan også lade opp flere enheter samtidig.  USB-C og USB-A Du lader powerbanken din ved å koble USB-C-porten til datamaskinen eller et vegguttak, den samme porten du bruker for å lade smartenhetene dine. Men Zendure X6 har også tre USB-A-porter som du også kan bruke til å lade alle enhetene dine. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Powerbank 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Mobillader
  4. Powerbank