Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

8 000 mAh nødlader med solcellepaneler

Bear Grylls Solar Power Bank 8000mAh

  Art.nr: 1013596
 • 8 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Lades via solcellepaneler
 • Innebygd lommelykt
 • Perfekt til teltturen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ikke planlegg utfluktene dine basert på hvor lenge telefonens batteri eller nødladerens kapasitet holder, ta heller med deg en nødlader som ikke trenger strøm fra veggen. Bear Grylls Solar Power Bank er en praktisk powerbank med 8 000 mAh kapasitet som kan lades opp ved hjelp av solenergi. Hakket mer miljøvennlig og fryktelig smart. Solcellepanelene er sammenleggbare og brettes inn når de ikke er i bruk, og legges utover når du trenger påfyll.

Lommelykt, batteriindikator og inkludert oppbevaringspose

Det er en mulighet for at du drar kjensel på navnet Bear Grylls. Den britiske eventyreren er kjent fra mange overlevelsesprogrammer på TV hvor han tidvis finner seg selv i ekstreme situasjoner eller viser fram ekstreme løsninger på utfordringer. Han blir litt som en engelskspråklig og tabloid utgave av Lars Monsen. Her har han satt navnet sitt på en nødlader som kan lades opp via solceller, som faktisk er en funksjon som kan komme veldig godt med på en telttur eller fjelltur. Det er ikke alltid man har tilgang på et strømuttak, og det finnes situasjoner hvor man kunne trengt å lade telefonen sin. Dessverre finnes det for mange telefoner der ute med dårlig batteri.

I tillegg til solcellepanelene har Solar Power Bank også en innebygd lommelykt for enkel navigering i mørket, og den har tydelige indikatorer for batterinivå og solenergi. Den inkluderte oppbevaringsposen er selvfølgelig vanntett i tilfelle du må følge i Lars Monsens Bear Grylls' fotspor og hoppe i en elv for å unnslippe farlige rovdyr. Eventuelt om det regner.

Ladeinformasjon:

 • Oppladingstid Micro-USB: 4,5 timer
 • Oppladingstid solcellepaneler: 10-15 timer*
 • Omtrentlig tid fullading av mobiltelefon: 1-2 timer (avhenger av batteristørrelse)
 • Holder til 1-2 fulladinger av moderne smarttelefoner avhengig av batterikapasitet, men husk at man sjelden trenger å lade telefonen fra helt tomt batteri.

I pakken:

 • Bear Grylls Solar Power Bank 8 000 mAh
 • Vanntett oppbevaringspose
 • Tekstiltrukket Micro-USB-kabel
 • Bruksanvisning

* Gjelder ved plassering i direkte sollys

1013596 1013596 Bear Grylls Bear Grylls Solar Power Bank 8000mAh BG-PBSL-1 Ikke planlegg utfluktene dine basert på hvor lenge telefonens batteri eller nødladerens kapasitet holder, ta heller med deg en nødlader som ikke trenger strøm fra veggen. Bear Grylls Solar Power Bank er en praktisk powerbank med 8 000 mAh kapasitet som kan lades opp ved hjelp av solenergi. Hakket mer miljøvennlig og fryktelig smart. Solcellepanelene er sammenleggbare og brettes inn når de ikke er i bruk, og legges utover når du trenger påfyll.Lommelykt, batteriindikator og inkludert oppbevaringsposeDet er en mulighet for at du drar kjensel på navnet Bear Grylls. Den britiske eventyreren er kjent fra mange overlevelsesprogrammer på TV hvor han tidvis finner seg selv i ekstreme situasjoner eller viser fram ekstreme løsninger på utfordringer. Han blir litt som en engelskspråklig og tabloid utgave av Lars Monsen. Her har han satt navnet sitt på en nødlader som kan lades opp via solceller, som faktisk er en funksjon som kan komme veldig godt med på en telttur eller fjelltur. Det er ikke alltid man har tilgang på et strømuttak, og det finnes situasjoner hvor man kunne trengt å lade telefonen sin. Dessverre finnes det for mange telefoner der ute med dårlig batteri.I tillegg til solcellepanelene har Solar Power Bank også en innebygd lommelykt for enkel navigering i mørket, og den har tydelige indikatorer for batterinivå og solenergi. Den inkluderte oppbevaringsposen er selvfølgelig vanntett i tilfelle du må følge i Lars Monsens Bear Grylls' fotspor og hoppe i en elv for å unnslippe farlige rovdyr. Eventuelt om det regner.Ladeinformasjon:Oppladingstid Micro-USB: 4,5 timerOppladingstid solcellepaneler: 10-15 timer*Omtrentlig tid fullading av mobiltelefon: 1-2 timer (avhenger av batteristørrelse)Holder til 1-2 fulladinger av moderne smarttelefoner avhengig av batterikapasitet, men husk at man sjelden trenger å lade telefonen fra helt tomt batteri.I pakken:Bear Grylls Solar Power Bank 8 000 mAhVanntett oppbevaringsposeTekstiltrukket Micro-USB-kabelBruksanvisning* Gjelder ved plassering i direkte sollys Powerbank 790 NOK 790 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Powerbank