Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt nødstarter med powerbank-funksjon til biler

Andersson PRB 3.0 Jump Starter 8000 mAh

  Art.nr: 1009700
 • Kapasitet: 8 000 mAh
 • Nødstart bilen opptil 20 ganger
 • 3,5 liters diesel- eller bensinmotor
 • Lommelykt
 • 2 x USB-A

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson PRB 3.0 Jump Starter er en kompakt nødstarter til biler med en 3,5 liters diesel- eller bensinmotor. Kapasiteten er på 8000 mAh som lar deg nødstarte bilen opptil 20 ganger per lading. Du kan også bruke nødstarteren som nødlader til mobiltelefonen din om du skulle ha et akutt behov for strøm. Vi anbefaler dog en normal nødlader til denne bruken om du har det tilgjengelig. Ladingen holder i opptil 6–9 måneder, og har en integrert lommelykt for mørke kvelder.

Testet av Tek.no

«Men med nødladeren koblet til, starter bilen uten problemer. Vi utfører den samme prosedyren flere ganger, og motoren våknet til live hver gang.»

Nødstarteren er testet av Tek.no i april 2020. Testen kan leses her. Tek.no nevner at de skal oppdatere testen etter mer bruk og at de dessverre ikke har fått testet så mye som 20 forsøk grunnet tidsmangel før publisering.

Nødstart de fleste kjøretøy 

Med Andersson PRB 3.0 Jump Starter trenger du ikke vente på hjelp i tilfelle batteriet på bilen din går tom. Ladingen av nødstarteren holder i opptil 6–9 måneder selv om den ikke er i bruk, slik at du kan føle deg trygg. 

Powerbank 

Nødstarterfunksjonen er selvfølgelig det som skiller seg mest ut med PRB 3.0. Den kan også brukes som en powerbank til mobiltelefonen ved å koble ladekabelen til en av USB-portene til enheten.

Lommelykt 

Når ting går galt, gjør de det vanligvis på feil tidspunkt. Under panseret er det ofte sparsomt med belysning, og skulle det oppstå en ulykke på kvelden, skader det aldri med en ekstern lyskilde slik at du ser alt du trenger å se. 

Spesifikasjoner 

 • Kapasitet: 8 000 mAh
 • Størrelse: 172 x 78 x 34 mm
 • Farge: Rød / Svart
 • Utganger powerbank: 2 x USB-A (1 stk. 5 V / 1.0 A, 1 stk. 5 V / 2.1 A) 
 • Utganger Jump Start: 1 x DC 12V, 100 A (Peak: 300 A)
 • Innganger:  1 x MicroUSB, 1 x 15 V DC 
 • LED-batteriindikator
 • Sikker å bruke: overspenningsvern, polbeskyttelse, varmebeskyttelse,  kortslutningsbeskyttelse, beskyttelse mot revers lading

Inkludert i pakken: 

 • PRB 3.0 Jump Starter
 • Oppbevaringsboks 
 • Ladekabel
 • Startkabel
 • Bruksanvisning 
1009700 Andersson Andersson PRB 3.0 Jump Starter 8000 mAh A9 Andersson PRB 3.0 Jump Starter er en kompakt nødstarter til biler med en 3,5 liters diesel- eller bensinmotor. Kapasiteten er på 8000 mAh som lar deg nødstarte bilen opptil 20 ganger per lading. Du kan også bruke nødstarteren som nødlader til mobiltelefonen din om du skulle ha et akutt behov for strøm. Vi anbefaler dog en normal nødlader til denne bruken om du har det tilgjengelig. Ladingen holder i opptil 6–9 måneder, og har en integrert lommelykt for mørke kvelder. Testet av Tek.no «Men med nødladeren koblet til, starter bilen uten problemer. Vi utfører den samme prosedyren flere ganger, og motoren våknet til live hver gang.»Nødstarteren er testet av Tek.no i april 2020. Testen kan leses her. Tek.no nevner at de skal oppdatere testen etter mer bruk og at de dessverre ikke har fått testet så mye som 20 forsøk grunnet tidsmangel før publisering. Nødstart de fleste kjøretøy  Med Andersson PRB 3.0 Jump Starter trenger du ikke vente på hjelp i tilfelle batteriet på bilen din går tom. Ladingen av nødstarteren holder i opptil 6–9 måneder selv om den ikke er i bruk, slik at du kan føle deg trygg.  Powerbank  Nødstarterfunksjonen er selvfølgelig det som skiller seg mest ut med PRB 3.0. Den kan også brukes som en powerbank til mobiltelefonen ved å koble ladekabelen til en av USB-portene til enheten. Lommelykt  Når ting går galt, gjør de det vanligvis på feil tidspunkt. Under panseret er det ofte sparsomt med belysning, og skulle det oppstå en ulykke på kvelden, skader det aldri med en ekstern lyskilde slik at du ser alt du trenger å se.  Spesifikasjoner  Kapasitet: 8 000 mAhStørrelse: 172 x 78 x 34 mmFarge: Rød / SvartUtganger powerbank: 2 x USB-A (1 stk. 5 V / 1.0 A, 1 stk. 5 V / 2.1 A) Utganger Jump Start: 1 x DC 12V, 100 A (Peak: 300 A)Innganger:  1 x MicroUSB, 1 x 15 V DC LED-batteriindikatorSikker å bruke: overspenningsvern, polbeskyttelse, varmebeskyttelse,  kortslutningsbeskyttelse, beskyttelse mot revers lading Inkludert i pakken:  PRB 3.0 Jump StarterOppbevaringsboks LadekabelStartkabelBruksanvisning  Powerbank 4 15 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Powerbank