Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Solcellepanel for effektiv og praktisk lading av USB-enheter

Bear Grylls Solar Mat 21W

  Art.nr: 1013598
 • Total output: 2,4 A (21 W)
 • Innebygd strømmåler
 • IP64-klassifisert
 • Sammenleggbar design
 • 2 x USB-A

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Gi deg ut på eventyr uten å bekymre deg over strømmangel. Bear Grylls Solar Mat 21W er en solcellematte som lader USB-drevne enheter med en effekt på opptil 2,4 A (21 W). Matten har en innebygd strømmåler som viser uteffekten direkte og den har to USB-A-porter for å kunne lade to enheter samtidig. Finn den fram når du stopper for en liten pause med appelsin, Kvikk Lunsj og Solo, eller ha den liggende ved siden av deg mens du fisker. Som vi har lært er ingen fjell-, sjø-, eller skogstur komplett uten en selfie på Instagram, og med dette sammenleggbare solcellepanelet skal det ikke være et tomt batteri det står på.

Kompakt og kraftig

Den kompakte kraftpakken er bare 3 cm tykk når den er helt sammenbrettet. Når den er brettet helt ut er den bare 1 mm tynn. Dette, sammen med vekten på 500 gram, gjør Solar Mat til et veldig godt alternativ på turen. Brett den ut, koble til en USB-kabel og benytt mulighetene ved pauser og når det er sol, så har du alltid strøm på enhetene dine. Den innebygde strømmåleren hjelper deg med å finne optimal plassering og viser deg hvor mye strøm som produseres av de tre solpanelene.

 • Mål sammenbrettet: 300 x 160 x 30 mm
 • Mål utbrettet: 300 x 500 x 1 mm

IP64-klassifisert

En elektronisk enhets IP-klassifisering forklarer hvor godt den tåler blant annet væske og støv. Det første sifferet beskriver beskyttelsen mot faste partikler, f.eks. støv, og det andre sifferet omhandler vannbestandigheten. En enhet som er klassifisert som IP64 er helt støvtett og sprutsikker. En sprutsikker enhet er testet og utsatt for kraftig vannsprut (10 liter vann pr. minutt i 5 minutter) og skal tåle kraftig dusj/regn fra alle kanter uten at det har skadelig virkning.

Bær med deg Solar Mat på utsiden av sekken uten å bekymre deg for at den blir ødelagt om regngudene skulle la sin vrede gå utover deg på turen.

I pakken:

 • Bear Grylls Solar Mat 21 W
 • Oppbevaringspose
 • Bruksanvisning

1013598 Bear Grylls Bear Grylls Solar Mat 21W BG-SLM-1 Gi deg ut på eventyr uten å bekymre deg over strømmangel. Bear Grylls Solar Mat 21W er en solcellematte som lader USB-drevne enheter med en effekt på opptil 2,4 A (21 W). Matten har en innebygd strømmåler som viser uteffekten direkte og den har to USB-A-porter for å kunne lade to enheter samtidig. Finn den fram når du stopper for en liten pause med appelsin, Kvikk Lunsj og Solo, eller ha den liggende ved siden av deg mens du fisker. Som vi har lært er ingen fjell-, sjø-, eller skogstur komplett uten en selfie på Instagram, og med dette sammenleggbare solcellepanelet skal det ikke være et tomt batteri det står på.Kompakt og kraftigDen kompakte kraftpakken er bare 3 cm tykk når den er helt sammenbrettet. Når den er brettet helt ut er den bare 1 mm tynn. Dette, sammen med vekten på 500 gram, gjør Solar Mat til et veldig godt alternativ på turen. Brett den ut, koble til en USB-kabel og benytt mulighetene ved pauser og når det er sol, så har du alltid strøm på enhetene dine. Den innebygde strømmåleren hjelper deg med å finne optimal plassering og viser deg hvor mye strøm som produseres av de tre solpanelene.Mål sammenbrettet: 300 x 160 x 30 mmMål utbrettet: 300 x 500 x 1 mmIP64-klassifisertEn elektronisk enhets IP-klassifisering forklarer hvor godt den tåler blant annet væske og støv. Det første sifferet beskriver beskyttelsen mot faste partikler, f.eks. støv, og det andre sifferet omhandler vannbestandigheten. En enhet som er klassifisert som IP64 er helt støvtett og sprutsikker. En sprutsikker enhet er testet og utsatt for kraftig vannsprut (10 liter vann pr. minutt i 5 minutter) og skal tåle kraftig dusj/regn fra alle kanter uten at det har skadelig virkning.Bær med deg Solar Mat på utsiden av sekken uten å bekymre deg for at den blir ødelagt om regngudene skulle la sin vrede gå utover deg på turen.I pakken:Bear Grylls Solar Mat 21 WOppbevaringsposeBruksanvisning Ladestasjon 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Ladestasjon