Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs mobillader med fleksibel montering til bil

Andersson Wireless Car Charger Auto Grip 15W Black

  Art.nr: 1013507
 • Støtter opptil 15 W
 • Juster- og ekspanderbar arm
 • USB-C-input
 • 360° rotasjon
 • For både ventilasjonsgitter og dashboard

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lad mobilen trådløst i bilen uten å styre med en kabel. Andersson Wireless Car Charger Auto Grip er en trådløs billader som fungerer ypperlig med enhåndsbetjening takket være en knapp som åpner og lukker klemmene som holder telefonen på plass.

Plasser i ventilasjonsgitteret eller på dashboardet

Plasser Andersson Wireless Car Charger Auto Grip 15W hvor du vil i bilen; i ventilasjonsgitteret, på dashboardet eller i frontruta. Feste for alle alternativer følger med. Både ventilasjonsklemmen og sugekoppen har en spak som låser fast laderen så den sitter stabilt og stødig under reise.

Laderen har en justerbar arm og feste til selve ladeplata som gjør at du kan vri, vende og rotere telefonen til den vinkelen du ønsker.

trådløs mobillader til bil

Enkel montering og uttak av telefon

Takket være trykknappen på siden er det enkelt å åpne og stenge klemmene som holder telefonen på plass, noe som gjør det lett å plassere mobilen i laderen ved bruk av kun en hånd. Klemmene holder mobilen stødig på plass under lading og kjøring.

Teknisk informasjon

Input DC 5V 2A, 9V 1.67A, 12V 1.5A
Output15 W / 10 W / 7,5 W / 5 W
Ladingseffektivitet<80%
Dimensjoner73 x 117 x 55 mm
Produktvekt 223 g

Heading 2 here

 • Trådløs billader 15 W
 • USB-C-kabel
 • Sugekopp for dashboard eller frontrute
 • Ventilasjonsklemme
 • Manual

1013507 Andersson Andersson Wireless Car Charger Auto Grip 15W Black WT-K288 Lad mobilen trådløst i bilen uten å styre med en kabel. Andersson Wireless Car Charger Auto Grip er en trådløs billader som fungerer ypperlig med enhåndsbetjening takket være en knapp som åpner og lukker klemmene som holder telefonen på plass.Plasser i ventilasjonsgitteret eller på dashboardetPlasser Andersson Wireless Car Charger Auto Grip 15W hvor du vil i bilen; i ventilasjonsgitteret, på dashboardet eller i frontruta. Feste for alle alternativer følger med. Både ventilasjonsklemmen og sugekoppen har en spak som låser fast laderen så den sitter stabilt og stødig under reise.Laderen har en justerbar arm og feste til selve ladeplata som gjør at du kan vri, vende og rotere telefonen til den vinkelen du ønsker. Enkel montering og uttak av telefonTakket være trykknappen på siden er det enkelt å åpne og stenge klemmene som holder telefonen på plass, noe som gjør det lett å plassere mobilen i laderen ved bruk av kun en hånd. Klemmene holder mobilen stødig på plass under lading og kjøring.Teknisk informasjon Input DC 5V 2A, 9V 1.67A, 12V 1.5A Output15 W / 10 W / 7,5 W / 5 WLadingseffektivitet&lt;80%Dimensjoner73 x 117 x 55 mm Produktvekt 223 g Heading 2 hereTrådløs billader 15 WUSB-C-kabelSugekopp for dashboard eller frontruteVentilasjonsklemmeManual Billader 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Billader