Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Billader med to USB-porter

Andersson Car USB Charger 2xUSB-A 2.4A, total 2.4A

  Art.nr: 1003997
  • 2 USB-porter
  • 2.4 A
  • Passer både 12 V og 24 V
  • Lader nettbrett, mobiltelefoner og mye mer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Car USB Charger er en billader med to USB-porter. Med sine to USB-porter kan du lade opp to enheter samtidig, perfekt hvis du har to mobiltelefoner eller nettbrett som må lades under bilturen.

Billaderen har en maksimal strømstyrke på 2.4 A, så den passer utmerket til å lade to telefoner samtidig. Laderen kan brukes i strømuttak med både 12 V og 24 V. Passer for alle modeller av nettbrett og mobiltelefoner, alt du trenger er en USB-kabel som passer til din enhet.

1003997 Andersson Andersson Car USB Charger 2xUSB-A 2.4A, total 2.4A UPS-119A Andersson Car USB Charger er en billader med to USB-porter. Med sine to USB-porter kan du lade opp to enheter samtidig, perfekt hvis du har to mobiltelefoner eller nettbrett som må lades under bilturen.Billaderen har en maksimal strømstyrke på 2.4 A, så den passer utmerket til å lade to telefoner samtidig. Laderen kan brukes i strømuttak med både 12 V og 24 V. Passer for alle modeller av nettbrett og mobiltelefoner, alt du trenger er en USB-kabel som passer til din enhet. Billader 3,8 4 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Mobillader
  4. Billader