Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trendy mobilveske fra GUESS

GUESS Wallet Bag Universal Beige

  Art.nr: 1009600
  • Slitesterk kunstlær
  • For alle smarttelefoner
  • Fire kortlommer
  • Gyldig logo
  • Lisensiert GUESS veske

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Beige
Beige

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

GUESS Wallet Bag Universal er en trendy mobilveske i slitesterk kunstlær, som passer alle smarttelefoner. Innsiden av vesken har fire kortlommer til f.eks. førerkort eller bankkort, slik at du slipper å måtte da med deg hele lommeboken, samtidig som den beskytter smarttelefonen din med en elegant og trendy helhetlig løsning fra GUESS.

Fire kortlommer og to større lommer

Innsiden av vesken har fire kortlommer til f.eks. førerkort eller bankkort, slik at du slipper å måtte da med deg hele lommeboken. I tillegg til disse fire kortlommene, har vesken også to større lommer, en til smarttelefonen og en for alt annet som er essensielt i hverdagen din.

Lisensiert GUESS veske

Bær med deg den velkjente elegansen, også utenfor bilen, med et lisensiert GUESS-produkt med et design som er sterkt sammenkoblet inspirasjonsdekselet.

1009600 GUESS GUESS Wallet Bag Universal Beige GUWBSQGBE GUESS Wallet Bag Universal er en trendy mobilveske i slitesterk kunstlær, som passer alle smarttelefoner. Innsiden av vesken har fire kortlommer til f.eks. førerkort eller bankkort, slik at du slipper å måtte da med deg hele lommeboken, samtidig som den beskytter smarttelefonen din med en elegant og trendy helhetlig løsning fra GUESS. Fire kortlommer og to større lommer Innsiden av vesken har fire kortlommer til f.eks. førerkort eller bankkort, slik at du slipper å måtte da med deg hele lommeboken. I tillegg til disse fire kortlommene, har vesken også to større lommer, en til smarttelefonen og en for alt annet som er essensielt i hverdagen din. Lisensiert GUESS veske Bær med deg den velkjente elegansen, også utenfor bilen, med et lisensiert GUESS-produkt med et design som er sterkt sammenkoblet inspirasjonsdekselet. Andre merker / Universal 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Andre merker / Universal