Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Løpebelte med plass til mobiltelefon opptil 6,4"

Andersson Sport Waist Band Black Up to 6,4"

  Art.nr: 1008306
 • Passer mobiltelefoner med opptil 6,4" skjerm
 • Elastisk materiale
 • Vannavvisende
 • Praktisk hodetelefonhull
 • Stilig design

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Du er synlig under løpeturen, samtidig som du har med deg alle nødvendige eiendeler. Andersson Sport Waist Band er en midjeveske som har plass til mobiltelefoner med en skjerm opptil 6,4". Den er elastisk og er laget av vannavvisende materiale så man kan ha det på seg i regnvær.

Plass til alle eiendeler

På båndet finner du en elastisk lomme som har plass til småting som nøkler, kredittkort, hodetelefoner med mer. Materialet er vannavvisende, slik at du kan trene selv om det regner ute.

Praktisk hodetelefonhull

Treningsbeltet har også et hull for hodetelefonledningen hvis du vil lytte til musikk under aktiviteten. Hovedrommet lukkes med en glidelås, så du trenger ikke å bekymre deg for at hodetelefonkabelen skal bli våt eller skadet.  

Mål:

 • Taske: 30 cm bredde x 12 cm høyde
 • Belte: 23 - 50 cm justerbart
1008306 1008306 Andersson Andersson Sport Waist Band Black Up to 6,4" DAB720 Black Du er synlig under løpeturen, samtidig som du har med deg alle nødvendige eiendeler. Andersson Sport Waist Band er en midjeveske som har plass til mobiltelefoner med en skjerm opptil 6,4". Den er elastisk og er laget av vannavvisende materiale så man kan ha det på seg i regnvær. Plass til alle eiendeler På båndet finner du en elastisk lomme som har plass til småting som nøkler, kredittkort, hodetelefoner med mer. Materialet er vannavvisende, slik at du kan trene selv om det regner ute. Praktisk hodetelefonhull Treningsbeltet har også et hull for hodetelefonledningen hvis du vil lytte til musikk under aktiviteten. Hovedrommet lukkes med en glidelås, så du trenger ikke å bekymre deg for at hodetelefonkabelen skal bli våt eller skadet.   Mål:Taske: 30 cm bredde x 12 cm høydeBelte: 23 - 50 cm justerbart Andre merker / Universal 4 5 129 NOK 129 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel og futteral
 4. Andre merker / Universal