Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Et sportsarmbånd til mobiltelefoner som er 6,5"

Andersson Sport Arm Band Black up to 6.5"

  Art.nr: 1008308
  • Passer mobiltelefoner med opptil 6,5" skjerm
  • Kloroprengummi
  • Tilgang til alle funksjoner
  • Vaskbar
  • Nøkkellomme

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ta med deg telefonen din på løpetur med dette praktiske Andersson Sport Arm Band. Armbåndet har plass til mobiltelefoner med en skjerm opptil 6,5". Den er laget av kloroprengummi, og vanntett og støtdempende materialer som beskytter smarttelefonen din mot regn.

Andersson Sport Waist Band har også en lomme hvor du kan lagre nøkler, og du kan enkelt eliminere enda en forstyrrelse ved å tre holdetelefonkabelen rundt armbåndet.

Tilgang til alle funksjoner

Det gjennomsiktige vinduet lar deg bruke alle funksjonene på smarttelefonen din fritt, håndtere appene dine, svare eller avvise innkommende samtaler eller bytte sang uten å ta den ut av armbåndet.

Nøkkellomme

Uansett om du er på treningssenteret eller på løpetur er telefonen din trygt og sikkert festet på armen. Dette sportsarmbåndet har også en liten lomme hvor det er plass til en nøkkel.  

Kabelhåndtering 

Med smarttelefonen din plassert på armen i stedet for i lommen, trenger du ikke lenger en like lang hodetelefonkabel. Den delen av hodetelefonkabelen du ikke trenger kan du enkelt tre holdetelefonkabelen rundt armbåndet.

1008308 Andersson Andersson Sport Arm Band Black up to 6.5" DAB661 Black Ta med deg telefonen din på løpetur med dette praktiske Andersson Sport Arm Band. Armbåndet har plass til mobiltelefoner med en skjerm opptil 6,5". Den er laget av kloroprengummi, og vanntett og støtdempende materialer som beskytter smarttelefonen din mot regn. Andersson Sport Waist Band har også en lomme hvor du kan lagre nøkler, og du kan enkelt eliminere enda en forstyrrelse ved å tre holdetelefonkabelen rundt armbåndet. Tilgang til alle funksjoner Det gjennomsiktige vinduet lar deg bruke alle funksjonene på smarttelefonen din fritt, håndtere appene dine, svare eller avvise innkommende samtaler eller bytte sang uten å ta den ut av armbåndet. Nøkkellomme Uansett om du er på treningssenteret eller på løpetur er telefonen din trygt og sikkert festet på armen. Dette sportsarmbåndet har også en liten lomme hvor det er plass til en nøkkel.   Kabelhåndtering  Med smarttelefonen din plassert på armen i stedet for i lommen, trenger du ikke lenger en like lang hodetelefonkabel. Den delen av hodetelefonkabelen du ikke trenger kan du enkelt tre holdetelefonkabelen rundt armbåndet. Andre merker / Universal 3,7 6 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Andre merker / Universal