Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lommebokdeksel med stativfunksjon til Galaxy A52

Xqisit Slim Wallet Selection Galaxy A52

  Art.nr: 1017295
  • Utside i lærimitasjon
  • 2 kortholdere + seddellomme
  • Stativfunksjon for videovisning
  • Modelltilpasset plastdeksel på innsiden
  • Magnetlås

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xqisit Slim Wallet Selection Case til Samsung Galaxy A52 gjør to av dine viktigste ting om til et pent og praktisk lommebokfutteral. Dette er ikke bare en stilig beskyttelse til din smarttelefon, men den har også kortholdere og seddellomme, hvilket gjør at Slim Wallet Selection Case kan erstatte lommeboka di og spare plass i lomma eller veska.

Pent og praktisk

Utsiden av Slim Wallet Selection Case er laget i kunstlær for et elegant utseende. Forsiden har en myk og glatt innside som beskytter mobilskjermen mot riper. Lokket sitter sikkert på plass ved hjelp av magnetlås. Inni lommebokfutteralet sitter et integrert, mobiltilpasset og hardt mobildeksel av polykarbonat som gir støtdemping og beskytter din telefon mot fallskader og riper. Selvfølgelig har du fremdeles full tilgang til kamera, knapper og tilkoblinger.

Stativfunksjon 

Slim Wallet Selection Case har en smidig stativfunksjon for å gjøre visningen bedre når du for eksempel ser på film, videochatter eller leser.

Mobildeksel og lommebok i ett

På innsiden av lokket finnes to kortholdere for kredittkort, i tillegg til en lomme til for eksempel sedler. Praktisk og smart. Slim Wallet Selection Case har dessuten en smidig stativfunksjon for å gjøre visningen bedre når du for eksempel ser på film, videochatter eller leser.