Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Transparent mykt deksel til Galaxy A51

Xqisit Flex Case Galaxy A51 Clear

  Art.nr: 1011906
  • Fleksibelt TPU-materiale
  • Beskytter uten å ødelegge telefonens design
  • Antiskli-overflate
  • Beskytter mot riper og støt
  • Tilgang til kamera, knapper og porter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xqisit Flex Case er et mobildeksel som gir en diskret beskyttelse til Samsung Galaxy A51. Mobildekselet beskytter mot støt, riper og slag uten at du legger merke til at du har et deksel på telefonen, fordi det gjennomsiktige materialet bevarer mobiltelefonens design og originalfarge.

Xqisit Flex Case er laget av et mykt og fleksibelt TPU-materiale som er en slags plast og har mange gunstige beskyttende egenskaper og ligner silikon i materialet. Dekselet dekker baksiden og sidene av telefonen og har antiskli-overflate, noe som betyr et godt grep i alle situasjoner. Selvfølgelig har du åpninger for kamera, knapper og porter slik at du kan nyte telefonen fullt ut som vanlig.

1011906 1011906 Xqisit Xqisit Flex Case Galaxy A51 Clear 38534 Xqisit Flex Case er et mobildeksel som gir en diskret beskyttelse til Samsung Galaxy A51. Mobildekselet beskytter mot støt, riper og slag uten at du legger merke til at du har et deksel på telefonen, fordi det gjennomsiktige materialet bevarer mobiltelefonens design og originalfarge. Xqisit Flex Case er laget av et mykt og fleksibelt TPU-materiale som er en slags plast og har mange gunstige beskyttende egenskaper og ligner silikon i materialet. Dekselet dekker baksiden og sidene av telefonen og har antiskli-overflate, noe som betyr et godt grep i alle situasjoner. Selvfølgelig har du åpninger for kamera, knapper og porter slik at du kan nyte telefonen fullt ut som vanlig. Samsung 4 1 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung