Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flipcover til Samsung Galaxy A21s

Samsung Wallet Flip Cover Black Galaxy A21s

  Art.nr: 1013103
  • Originaldeksel fra Samsung
  • Kortlomme på innsiden
  • Perfekt passform
  • Tynt design
  • Beskytter mot riper og slitasje

Internett

Forventet på lager: 21.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Wallet Flip Cover er et originaldeksel fra Samsung som er perfekt modelltilpasset til telefonen. Flipcoveret beskytter både fram- og baksiden av mobilen for å minimere riper, slitasje og skader om du skulle være uheldig og miste telefonen.

Wallet Flip Cover har en tynn design for å være et beskyttende lommebokfutteral uten å gjøre mobilen klumpete. Innsiden av lokket har en kortlomme for å gi plass til for eksempel bankkort, førerkort eller et annet praktisk kort.

1013103 1013103 Samsung Samsung Wallet Flip Cover Black Galaxy A21s GP-FWA217AMABW Samsung Wallet Flip Cover er et originaldeksel fra Samsung som er perfekt modelltilpasset til telefonen. Flipcoveret beskytter både fram- og baksiden av mobilen for å minimere riper, slitasje og skader om du skulle være uheldig og miste telefonen.Wallet Flip Cover har en tynn design for å være et beskyttende lommebokfutteral uten å gjøre mobilen klumpete. Innsiden av lokket har en kortlomme for å gi plass til for eksempel bankkort, førerkort eller et annet praktisk kort. Samsung 5 1 219 NOK 219 NewCondition PreOrder
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung