Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lommebokdeksel med transparent lokk til Galaxy A42

Samsung Smart S View Cover Galaxy A42 Black

  Art.nr: 1015043
  • Beskytter mot riper og støt
  • Kortlomme på innsiden
  • Se varsler gjennom lokket
  • Opphøyde kanter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Få bedre beskyttelse og praktisk bruk med dette originale Samsung S View lommebokdekselet til Galaxy A42. Dette flippdekselet beskytter ikke bare skjermen mot riper, det gir også gode muligheter for å bruke telefonen når dekselet er lukket. Du kan sjekke tekstmeldinger, innkommende samtaler, varslinger, gjøre raske handliger og til og med ringe noen uten å åpne dekselet.

Smarte funksjoner

Et smart, innebygget vindu i etuiet gjør at du kan bruke mange funksjoner uten at du trenger å åpne etuiet. Blant annet er det enkelt å motta anrop, få oversikt over SMS, spille av musikk og bruke kameraet.

Kortlomme på innsiden

Med en praktisk kortlomme i S View Wallet har du alltid kortet du bruker mest, lett tilgjengelig. S View Wallet er dessuten enkelt å montere, da du bare trenger å ta av batteridekselet og erstatte det med S View Wallet-etuiet.

I pakken:

  • S View Wallet Cover til Galaxy A42
1015043 1015043 Samsung Samsung Smart S View Cover Galaxy A42 Black EF-EA426PBEGEW Få bedre beskyttelse og praktisk bruk med dette originale Samsung S View lommebokdekselet til Galaxy A42. Dette flippdekselet beskytter ikke bare skjermen mot riper, det gir også gode muligheter for å bruke telefonen når dekselet er lukket. Du kan sjekke tekstmeldinger, innkommende samtaler, varslinger, gjøre raske handliger og til og med ringe noen uten å åpne dekselet. Smarte funksjoner Et smart, innebygget vindu i etuiet gjør at du kan bruke mange funksjoner uten at du trenger å åpne etuiet. Blant annet er det enkelt å motta anrop, få oversikt over SMS, spille av musikk og bruke kameraet. Kortlomme på innsiden Med en praktisk kortlomme i S View Wallet har du alltid kortet du bruker mest, lett tilgjengelig. S View Wallet er dessuten enkelt å montere, da du bare trenger å ta av batteridekselet og erstatte det med S View Wallet-etuiet. I pakken: S View Wallet Cover til Galaxy A42 Samsung 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung