Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mykt og beskyttende silikondeksel til Galaxy S20 FE

Samsung Silicone Cover Galaxy S20FE Navy

  Art.nr: 1014358
  • Offisielt deksel fra Samsung
  • Silkeaktig og matt finish
  • Dekkede sideknapper
  • Støtdempende og beskyttende

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Blå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Silikon dekselet er original dekselet fra Samsung for Galaxy S20 FE i vakkert glatt og myk silikon. Det mobile dekselet beskytter både mot ekstern påvirkning og forbedrer følelsen av mobilen i hånden og reduserer sklisikring. Hjørner og kanter er stabile og solide på alle sider bortsett fra at bunnen er støtdempende og gir god beskyttelse mot daglig slitasje, riper og riveskader.

Mobildekselet festes på baksiden av telefonen og gir en perfekt passform og selvfølgelig gir den deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. Sideknappene er også dekket med myk og fleksibel silikon. Knappene er merket med forhøyninger for å gjøre det lettere å finne dem og gir en god taktil følelse. Dekselet bidrar til et ekstra lag med beskyttelse som beskytter mot støt, slitasje og skader. Det superglatte og magre utsiden av dekselet gir deg også en helt ny fin følelse når du holder Galaxy S20 FE i hånden.

1014358 1014358 Samsung Samsung Silicone Cover Galaxy S20FE Navy EF-PG780TNEGEU Silikon dekselet er original dekselet fra Samsung for Galaxy S20 FE i vakkert glatt og myk silikon. Det mobile dekselet beskytter både mot ekstern påvirkning og forbedrer følelsen av mobilen i hånden og reduserer sklisikring. Hjørner og kanter er stabile og solide på alle sider bortsett fra at bunnen er støtdempende og gir god beskyttelse mot daglig slitasje, riper og riveskader. Mobildekselet festes på baksiden av telefonen og gir en perfekt passform og selvfølgelig gir den deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. Sideknappene er også dekket med myk og fleksibel silikon. Knappene er merket med forhøyninger for å gjøre det lettere å finne dem og gir en god taktil følelse. Dekselet bidrar til et ekstra lag med beskyttelse som beskytter mot støt, slitasje og skader. Det superglatte og magre utsiden av dekselet gir deg også en helt ny fin følelse når du holder Galaxy S20 FE i hånden. Samsung 3,7 3 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung