Mykt og beskyttende silikondeksel til Galaxy S20 Ultra

Samsung Silicone Cover Galaxy S20 Ultra Navy

  Art.nr: 1011561
  • Originalt deksel fra Samsung
  • Mykt med matt finish
  • Dekte sideknapper
  • Støtdempende og beskyttende

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Blå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Silicone Cover er et originalt deksel fra Samsung til Galaxy S20 Ultra i fantastisk myk og matt silikon. Mobildekselet beskytter både mot ytre skade og reduserer risikoen for å skli. Hjørner og kanter er stabile og dekket på alle sider, bortsett fra baksiden som skal være støtdempende og gi god beskyttelse mot hverdagsbruk, riper og fallskader.

Mobiltdekselet klikkes på baksiden av telefonen med perfekt passform og selvfølgelig med full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. Sideknappene er også dekket med myk og fleksibel silikon. Knappene er merket og med opphøyde kanter slik at du kan finne dem lettere og også gi en god taktil følelse. Dekselet bidrar til et ekstra beskyttende lag som beskytter mot støt og slitasje. Den myke og matte ytre delen av skallet gir deg også en helt ny følelse når du holder Galaxy S20 Ultra i hånden.

1011561 Samsung Samsung Silicone Cover Galaxy S20 Ultra Navy EF-PG988TNEGEU Silicone Cover er et originalt deksel fra Samsung til Galaxy S20 Ultra i fantastisk myk og matt silikon. Mobildekselet beskytter både mot ytre skade og reduserer risikoen for å skli. Hjørner og kanter er stabile og dekket på alle sider, bortsett fra baksiden som skal være støtdempende og gi god beskyttelse mot hverdagsbruk, riper og fallskader.Mobiltdekselet klikkes på baksiden av telefonen med perfekt passform og selvfølgelig med full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. Sideknappene er også dekket med myk og fleksibel silikon. Knappene er merket og med opphøyde kanter slik at du kan finne dem lettere og også gi en god taktil følelse. Dekselet bidrar til et ekstra beskyttende lag som beskytter mot støt og slitasje. Den myke og matte ytre delen av skallet gir deg også en helt ny følelse når du holder Galaxy S20 Ultra i hånden. Samsung 2 1 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung