Mykt og beskyttende silikondeksel til Galaxy S20

Samsung Silicone Cover Galaxy S20 Navy

  Art.nr: 1011536
  • Offisielt deksel fra Samsung
  • Silkeaktig og matt finish
  • Dekkede sideknapper
  • Støtdempende og beskyttende

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Blå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Silikon dekselet er original dekselet fra Samsung for Galaxy S20 i vakkert glatt og myk silikon. Det mobile dekselet beskytter både mot ekstern påvirkning og forbedrer følelsen av mobilen i hånden og reduserer sklisikring. Hjørner og kanter er stabile og solide på alle sider bortsett fra at bunnen er støtdempende og gir god beskyttelse mot daglig slitasje, riper og riveskader.

 

Mobildekselet festes på baksiden av telefonen og gir en perfekt passform og selvfølgelig gir den deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. Sideknappene er også dekket med myk og fleksibel silikon. Knappene er merket med forhøyninger for å gjøre det lettere å finne dem og gir en god taktil følelse. Dekselet bidrar til et ekstra lag med beskyttelse som beskytter mot støt, slitasje og skader. Det superglatte og magre utsiden av dekselet gir deg også en helt ny fin følelse når du holder Galaxy S20 i hånden.

1011536 Samsung Samsung Silicone Cover Galaxy S20 Navy EF-PG980TNEGEU   Silikon dekselet er original dekselet fra Samsung for Galaxy S20 i vakkert glatt og myk silikon. Det mobile dekselet beskytter både mot ekstern påvirkning og forbedrer følelsen av mobilen i hånden og reduserer sklisikring. Hjørner og kanter er stabile og solide på alle sider bortsett fra at bunnen er støtdempende og gir god beskyttelse mot daglig slitasje, riper og riveskader.   Mobildekselet festes på baksiden av telefonen og gir en perfekt passform og selvfølgelig gir den deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. Sideknappene er også dekket med myk og fleksibel silikon. Knappene er merket med forhøyninger for å gjøre det lettere å finne dem og gir en god taktil følelse. Dekselet bidrar til et ekstra lag med beskyttelse som beskytter mot støt, slitasje og skader. Det superglatte og magre utsiden av dekselet gir deg også en helt ny fin følelse når du holder Galaxy S20 i hånden. Samsung 5 1 259 NOK 259 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung