Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mobildeksel i silikon for Galaxy A71

Samsung Silicone Cover Black Samsung Galaxy A71

  Art.nr: 1011250
  • Beskytter mot riper og støt
  • I silikon med glatt overflate
  • 1,4 mm tykk
  • Originaldeksel fra Samsung

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt din Samsung Galaxy A71 med dette silikondekselet fra Samsung. Dekslet beskytter baksiden av mobilen din mot både riper og støt. Med en tykkelse på 1,4 mm  beholdes den slanke profilen til Galaxy A71 og den silkemyk overflate kjennes fantastisk å holde i. I motsetning til veldig mange andre silikondeksler, er det ikke noe problem å ha den i lommen. Minimer risikoen for å glippe mobilen når du holder den i hånden eller tar den ut av lommen. 

1011250 1011250 Samsung Samsung Silicone Cover Black Samsung Galaxy A71 EF-PA715TBEGEU Beskytt din Samsung Galaxy A71 med dette silikondekselet fra Samsung. Dekslet beskytter baksiden av mobilen din mot både riper og støt. Med en tykkelse på 1,4 mm  beholdes den slanke profilen til Galaxy A71 og den silkemyk overflate kjennes fantastisk å holde i. I motsetning til veldig mange andre silikondeksler, er det ikke noe problem å ha den i lommen. Minimer risikoen for å glippe mobilen når du holder den i hånden eller tar den ut av lommen.  Samsung 4 1 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung