Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bakdeksel i silikon for Galaxy A41

Samsung Silicone Cover Black Samsung Galaxy A41

  Art.nr: 1012622
  • Beskytter mot riper og støt
  • I silikon med myk overflate
  • 1,4 mm tykk
  • Originaldeksel fra Samsung

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt din Galaxy A41 med dette silikondekselet fra Samsung. Dekselet beskytter baksiden av mobilen din mot både riper og støt. Med en tykkelse på 1,4 mm beholdes telefonens smale følelse og den silkemyke overflaten kjennes fantastisk å holde i. I motsetning til mange andre silikondeksler, er det ikke noe problem å ha den i lomma. Minimer risikoen for å glippe mobilen når du holder den i hånden eller tar den ut av lomma.

I pakken:

  • Silicone Cover til Galaxy A41
1012622 1012622 Samsung Samsung Silicone Cover Black Samsung Galaxy A41 EF-PA415TBEGEU Beskytt din Galaxy A41 med dette silikondekselet fra Samsung. Dekselet beskytter baksiden av mobilen din mot både riper og støt. Med en tykkelse på 1,4 mm beholdes telefonens smale følelse og den silkemyke overflaten kjennes fantastisk å holde i. I motsetning til mange andre silikondeksler, er det ikke noe problem å ha den i lomma. Minimer risikoen for å glippe mobilen når du holder den i hånden eller tar den ut av lomma. I pakken: Silicone Cover til Galaxy A41 Samsung 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung