Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Futteral med transparent lokk til Galaxy A71

Samsung S View Wallet Cover White Samsung Galaxy A71

  Art.nr: 1011243
  • Beskytter mot riper og støt
  • Kortlomme på innsiden
  • Se varsler gjennom lokket
  • Opphøyde kanter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Få bedre beskyttelse og praktisk bruk med dette originale Samsung S View lommebokdekselet til Galaxy A71. Dette flippdekselet beskytter ikke bare skjermen mot riper, det gir også gode muligheter for å bruke telefonen når dekselet er lukket. Du kan sjekke tekstmeldinger, innkommende samtaler, varslinger, gjøre raske handliger og til og med ringe noen uten å åpne dekselet.

Smarte funksjoner

Et smart, innebygget vindu i etuiet gjør at du kan bruke mange funksjoner uten at du trenger å åpne etuiet. Blant annet er det enkelt å motta anrop, få oversikt over SMS, spille av musikk og bruke kameraet.

Kortlomme på innsiden

Med en praktisk kortlomme i S View Wallet har du alltid kortet du bruker mest, lett tilgjengelig. S View Wallet er dessuten enkelt å montere, da du bare trenger å ta av batteridekselet og erstatte det med S View Wallet-etuiet.

1011243 1011243 Samsung Samsung S View Wallet Cover White Samsung Galaxy A71 EF-EA715PWEGEU Få bedre beskyttelse og praktisk bruk med dette originale Samsung S View lommebokdekselet til Galaxy A71. Dette flippdekselet beskytter ikke bare skjermen mot riper, det gir også gode muligheter for å bruke telefonen når dekselet er lukket. Du kan sjekke tekstmeldinger, innkommende samtaler, varslinger, gjøre raske handliger og til og med ringe noen uten å åpne dekselet. Smarte funksjoner Et smart, innebygget vindu i etuiet gjør at du kan bruke mange funksjoner uten at du trenger å åpne etuiet. Blant annet er det enkelt å motta anrop, få oversikt over SMS, spille av musikk og bruke kameraet. Kortlomme på innsiden Med en praktisk kortlomme i S View Wallet har du alltid kortet du bruker mest, lett tilgjengelig. S View Wallet er dessuten enkelt å montere, da du bare trenger å ta av batteridekselet og erstatte det med S View Wallet-etuiet. Samsung 5 1 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung