Robust mobildeksel med stativ til Galaxy S20

Samsung Protective Standing Cover Galaxy S20 Black

  Art.nr: 1011532
  • Integrert stativ
  • Oppfyller MIL-STD 810G
  • Fungerer med trådløs lading

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Protective Standing Coverl er et robust og støtbestandig mobildeksel fra Samsung til Galaxy S20. Dekselet er felttestet og oppfyller kravene til militærstandard MIL-STD 810G for å beskytte mobilen mot støt, slag og skade på trykk. I tillegg har Protective Standing Cover et innebygd stativ, slik at du kan sette opp telefonen i både landskaps- og portrettmodus.

Integrert stativ

Med innebygd stativ i to forskjellige vinkler, kan du sette opp din Galaxy-mobil i både landskaps- og portrettmodus for perfekt visning.

Protective standing cover og lading

Samsung Protective Standing Cover kan beholdes på  mobilen under trådløs lading av mobiltelefonen, men bør fjernes når du deler strøm med en annen enhet for det aller beste resultatet.

Anbefalt tilbehør

(3 stk)
  • Avansert glasslignende overflate
  • Beskytter skjermen mot riper, slag og smuss
  • Eyesafe Blue Light filter

299,-

1011532 Samsung Samsung Protective Standing Cover Galaxy S20 Black EF-RG980CBEGEU Protective Standing Coverl er et robust og støtbestandig mobildeksel fra Samsung til Galaxy S20. Dekselet er felttestet og oppfyller kravene til militærstandard MIL-STD 810G for å beskytte mobilen mot støt, slag og skade på trykk. I tillegg har Protective Standing Cover et innebygd stativ, slik at du kan sette opp telefonen i både landskaps- og portrettmodus. Integrert stativ Med innebygd stativ i to forskjellige vinkler, kan du sette opp din Galaxy-mobil i både landskaps- og portrettmodus for perfekt visning. Protective standing cover og lading Samsung Protective Standing Cover kan beholdes på  mobilen under trådløs lading av mobiltelefonen, men bør fjernes når du deler strøm med en annen enhet for det aller beste resultatet. Samsung 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung