Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Robust mobildeksel med stativ til Samsung Galaxy S10+

Samsung Protective Standing Cover Galaxy S10+ Blue

  Art.nr: 1007046
  • Integrert stativ
  • Oppfyller MIL-STD 810G
  • Fungerer med trådløs lading

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Blå

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Protective Standing Coverl er et robust og støtbestandig mobildeksel fra Samsung til Galaxy S10+. Dekselet er felttestet og oppfyller kravene til militærstandard MIL-STD 810G for å beskytte mobilen mot støt, slag og skade på trykk. I tillegg har Protective Standing Cover et innebygd stativ, slik at du kan sette opp telefonen i både landskaps- og portrettmodus.

Integrert stativ

Med innebygd stativ i to forskjellige vinkler, kan du sette opp din Galaxy-mobil i både landskaps- og portrettmodus for perfekt visning.

Protective standing cover og lading

Samsung Protective Standing Cover kan beholdes på  mobilen under trådløs lading av mobiltelefonen, men bør fjernes når du deler strøm med en annen enhet for det aller beste resultatet.

1007046 1007046 Samsung Samsung Protective Standing Cover Galaxy S10+ Blue EF-RG975CBEGWW Protective Standing Coverl er et robust og støtbestandig mobildeksel fra Samsung til Galaxy S10+. Dekselet er felttestet og oppfyller kravene til militærstandard MIL-STD 810G for å beskytte mobilen mot støt, slag og skade på trykk. I tillegg har Protective Standing Cover et innebygd stativ, slik at du kan sette opp telefonen i både landskaps- og portrettmodus. Integrert stativ Med innebygd stativ i to forskjellige vinkler, kan du sette opp din Galaxy-mobil i både landskaps- og portrettmodus for perfekt visning. Protective standing cover og lading Samsung Protective Standing Cover kan beholdes på  mobilen under trådløs lading av mobiltelefonen, men bør fjernes når du deler strøm med en annen enhet for det aller beste resultatet. Samsung 2,3 10 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung