Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mobilfutteral med LED-varsler til Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

Samsung LED View Cover Note20 Ultra 5G Black

  Art.nr: 1013761
  • LED-indikatorer på lokket
  • Svar på samtaler med lukket lokk
  • Kredittkortlomme
  • Tilpass med LED-ikoner
  • Heldekkende beskyttelse

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hold styr på din Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G uten å behøve å åpne lokket med LED View Cover. Det er et mobildeksel som beskytter både for- og baksiden på din mobil fra riper, og samtidig lar deg ha full oversikt over hva som hender takket være smart LED-ikoner på forsiden. Tilpass ikonene og bruk LED View Cover som lommebok takket være kortlomme på innsiden av lokket.

Full kontroll uten å løfte lokket

LED View Cover klippes fast på baksiden av mobilen og beskytter telefonen mot riper og støt, mens lokket beskytter skjermen. For at du ikke skal overse hva som skjer på mobilen din eller behøve å løfte lokket om og om igjen, får du oppdateringer og notifikasjoner direkte gjennom ikoner bestående av små LED-lamper innebygd i lokket.

Tilpass ikonene

Ulike ikoner viser ulike typer av notifikasjoner som klokkeslett, SMS, tapt anrop med mer. På den måten har du full kontroll over din telefon til og med når den ligger med lokket stengt. Du kan også tilpasse de forskjellige ikonene som du vil. Velg mellom 54 ikoner eller lag din egen for å for eksempel koble ulike ikoner til dine kontakter så du ser direkte hvem det er som ringer.

Kortlomme

På innsiden av lokket til LED View Cover finnes en kortlommer. Takket være Samsung Pay i telefonen som ditt betalingskort kan du for eksempel ha ditt ID-/førerkort i dekselet og bruke LED View Cover som lommebok og slipper å ha kontroll på to ting.

Samsung LED View Cover trenger ikke å bli ladet i seg selv og kan beholdes under trådløs lading av mobiltelefonen, men for å få best resultat bør det fjernes når du deler strøm med en annen enhet.

1013761 1013761 Samsung Samsung LED View Cover Note20 Ultra 5G Black EF-NN985PBEGEW Hold styr på din Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G uten å behøve å åpne lokket med LED View Cover. Det er et mobildeksel som beskytter både for- og baksiden på din mobil fra riper, og samtidig lar deg ha full oversikt over hva som hender takket være smart LED-ikoner på forsiden. Tilpass ikonene og bruk LED View Cover som lommebok takket være kortlomme på innsiden av lokket. Full kontroll uten å løfte lokket LED View Cover klippes fast på baksiden av mobilen og beskytter telefonen mot riper og støt, mens lokket beskytter skjermen. For at du ikke skal overse hva som skjer på mobilen din eller behøve å løfte lokket om og om igjen, får du oppdateringer og notifikasjoner direkte gjennom ikoner bestående av små LED-lamper innebygd i lokket. Tilpass ikoneneUlike ikoner viser ulike typer av notifikasjoner som klokkeslett, SMS, tapt anrop med mer. På den måten har du full kontroll over din telefon til og med når den ligger med lokket stengt. Du kan også tilpasse de forskjellige ikonene som du vil. Velg mellom 54 ikoner eller lag din egen for å for eksempel koble ulike ikoner til dine kontakter så du ser direkte hvem det er som ringer.KortlommePå innsiden av lokket til LED View Cover finnes en kortlommer. Takket være Samsung Pay i telefonen som ditt betalingskort kan du for eksempel ha ditt ID-/førerkort i dekselet og bruke LED View Cover som lommebok og slipper å ha kontroll på to ting. Samsung LED View Cover trenger ikke å bli ladet i seg selv og kan beholdes under trådløs lading av mobiltelefonen, men for å få best resultat bør det fjernes når du deler strøm med en annen enhet. Samsung 4 1 649 NOK 649 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung